Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mennyi az esélye, hogy felvesz...

Mennyi az esélye, hogy felvesznek idén az egyetemre?

Figyelt kérdés

Alapból nem slágerszak, de idén közel 50-en jelentkeztek (20-at vesznek fel) első helyen az általam is megjelölt szakra. A tavalyi(akkor kevesebben, mint 20-an jelentkeztek)ponthatárhoz képest 30-cal több pontom van. Tudom, senki nem jós, de a családtagjaim azt mondják, felvesznek, én pedig elég esélytelennek látom.

Erre a szakra kell az angolt emelt érettségi, ami ugyebár idén elég nehéz volt, tehát nem hiszem, hogy a jelentkezőknek olyan sok pontja lenne. Nekem sem lett jó, átlagos.

2014. júl. 16. 23:14
 1/4 anonim ***** válasza:

Mi a szak + iskola neve? És hány pontod van?

ha ezt esetleg megírnád.. :)

2014. júl. 17. 07:24
 2/4 A kérdező kommentje:
ez miért számít? leírtam, hogy tavaly x pont volt a határ, de nem is jelentkeztek elegen. idén nagy a túljelentkezés, nekem pedig a tavalyinál 30-cal több a pontom.
2014. júl. 17. 18:41
 3/4 anonim ***** válasza:
akkor elég lesz :) csak akkor utána néztem volna ha megírod
2014. júl. 17. 20:07
 4/4 A kérdező kommentje:

remélem igazad lesz és tényleg felvesznek.

egyébként ELTE osztatlan tanári, magyar-angol szak.

2014. júl. 17. 23:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!