Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Így is felvesznek az egyetemre?

Így is felvesznek az egyetemre?

Figyelt kérdés

A Nemzeti Közszolgálati Egyetemre szeretnék jelentkezni Rendvédelmi szakon. Bűnügyi nyomozó szeretnék lenni. Viszonylagosan jól tanulok (átlagban 4-es), így nem ezzel lenne probléma.

A politikai nézetem: nemzeti radikális (Jobbik), attól félek, hogy emiatt nem vennének fel. Nem vagyok gárdista, viszont tagja vagyok a Jobbik Ifjúsági Tagozatának. Ellenben sok ismerősöm gárdista. Tudom, hogy elméletileg nem diszkriminálhatnának emiatt, de ebben annyira nem vagyok biztos.

2014. júl. 8. 13:59
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem mondod el honnan tudnák...

Egyébként én kiléptem volna a felvételi idejére mert a verebek sok mindent csiripelnek a drótokon

2014. júl. 8. 14:03
 2/3 anonim ***** válasza:

átlagban 4-es?

Hát akkor lenne azzal probléma.

Az eddigi években 400as ponthatár volt. 80-90%-os érettségi nélkül (és legalább egy emelt nélkül) nem valószinü h felvesznek.

Egyébként senki nem fogja megkérdezni a politikai nézeteid, Azonban az RTK-n van egy teljesen átvilágitás. Ezt egy szerződés alapján fogadod el, és ekkor észrevehetik hogy tagja vagy ennek.

Ez kizáró ok. Azért mert hivatalosan nem lehetsz semmilyen politikai csoportosulás tagja. Ennek az oka hogy mind a katonák mind a rendőrök Pártatlanok kell h legyenek hivatalosan.

Szóval javaslom lépj ki a szervezetből. Valamint kezdj el erőteljesen tanulni mert a 4es édeskevés.

2014. júl. 9. 13:43
 3/3 A kérdező kommentje:
Mint kiderült az IT jogilag nem létezik, így nem köthetnek bele, szerencsére. :) Persze a munkát/iskolát nem keverném a politikával. Ez teljesen független lenne részemről. :)
2015. máj. 23. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!