Milyen oktató Árendás Sándor, Pap László és Szeleczki Csaba (autós oktató, Mazsola tanoda)?
Szia ! Nem tudom hogy aktuális-e még ! Én Árendás úrhoz járok, lassan vizsgázok ! Nagyon türelmes, és frankón megtanít vezetni !
18/F
Nem akarom leírni a nevét de a 2. és a 3. név közül valamelyik elég nagy zsivány volt. Bár 4 ismerősöm közül 1 nem szídta az oktatóját szóval lehet az összes kb csaló.
Nam1 XY állandóan ordibált idegbeteg volt mindig kb és még a klímát se volt hajlandó sose bekapcsolni...
Érdekes, hogy jól vezettem 1-1 hibám volt az egész oktatás során de mégis egy bunkó volt az összes mazsolás csal a kilóméterrel csak, hogy benzint is spóroljon pedig ki van fizetve elég busás összegért az órája.. vidéken már 5 óra után viszik a srácokat 50-80kilómétereket vezetni. Itt húzzák az időt 10 óráig ki se visznek forgalomba és csomót dumálnak.
Árendás Sándor. Őt ajánlom szívből. Nagyon nyugodt,figyelmes, türelmes, remek oktató!
És ahogy az előttem szóló írta: megtanít vezetni! ;)
Amondó vagyok, inkább fizess ki 10-20 órát pluszba még, de tényleg tanulj meg rendesen vezetni. Felvisznek a pályára, két város között mentek. Lehet gyűlik a km, de mi értelme van? Inkább vezessél városban többet, lehet a 15-25 km alatt tízszer annyit szitut látsz.
Eleinte én is ezen paráztam, hogy pluszóra kell, de nem bánom.
Sziasztok,
En most nezegetem az oktatokat. Kihez mentel vegul? Bevallt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!