Lesz még valaha jogosítványom?
"Azért mentem bele, hogy ne írja a kartonom,"
Azt nem írom le, hogy ezért csonthülye vagy mert nyilván tudod te is.
Amúgy nem az oktatód vizsgáztat...
Amúgy pedig áll fel és menj át másik oktatóhoz. Akár teljesen más iskolába. És tedd le a jogsit. És ne hagyd lehúzni magad.
Hát igen - az enyém ugyanilyen volt
Utáltam -
Valts oktatot. Ha viszont azt mondjak, hogy tobbet kell gyakorolnod, nem feltetlenul penz miatt mondjak, hanem mert ennyi gyakoroloora is keves, amennyit most vesznek a legtobben.
A rutin kialalkulasahoz ido kell.
De megvolt a kötelező óraszámod ?
Mert annyit mindenkinek kell gyakorolni
"te mindig így beszélsz másokkal??? És ha veled így beszélnek???
Nem ettől leszel meggyőző, hogy hülyézel másokat....
ja és nem kell a kurv.aanyázós leveled"
Nem fogok neked k.anyázós levelet küldeni, és szimplán az volt a célom, hogy kicsit kinyissam a kis szemecskédet.
Vagy véletlenül sem gondolod magad csonthülyének, amiért megengedted, hogy NE VEZESSE A KARTONOD?! Basszus, papíron azok az óráid ELVESZTEK.
Ha ezt magadtól nem fogod fel tényleg csonthülye vagy.
Most átmehetnél másik iskolába, mivel igazolod az eddig megvett, KIFIZETETT óráidat?
A kitöltetlen kartonoddal?
Kérlek most gondolkodás helyett megint írj nekem egy privátot, azzal előrébb leszel.... GONDOLKODJ!!
Azzal csak a fizetést igazolod, hogy ténylegesen megtörténtek az órák, azt bizony nem....
Remélem most már kezded érteni :( Hagyd ott a francba ezt az oktatót amíg még nem akaszt le újabb adag pénzzel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!