Ezt akkor hogyan is kellene és lehetne megvalósítani?
Most érettségiztem le Győrben egy egészségügyi szakközépiskolában.Az OKJ képzésre ugyanide jelentkeztem,felvesznek,de még visszamondható lenne,de már nem igazán akarok változtatni,hiszen már nem is tudnék hova menni.Tulajdonképpen kényszerből maradok az iskolába,mert tényleg semmi lehetőség nincs Győrbe,ami ingyenes és be tudok vele kerülni bölcsödébe.Szerintem már bölcsibe is több kell,mint "Gyakorló gyermekápoló és gondozó".
Nekem viszont egy biztos pont kell az életemben,munka kell,pénz kell.Nem akarok kanült berakni,infúzióra kötni,injekciózni és inzulinozni szegény kisgyerekeket,mert egyrészt nem szeretnék senkinek sem fájdalmat okozni,másrészt pedig nem akarom,hogy miattam legyen valami bajuk.Már pedig a gyakorlatok során mindent meg kell csinálnom,és ide már muszáj lesz beiratkoznom,mert semmi lehetőség nincs,tényleg.Sopronba nem akartam menni,mert egyrészt Sopronban is kevés a lehetőség az egészségügyben.
Szóval bölcsödében akarnék elhelyezkedni.
A következő variációim az óvodai dajka,illetőleg a babysitter lenne.AZ egyikkel külföldön,a másikkal Magyarországon tudnék valahol elhelyezkedni.
Ha csak 60-80 ezer forint közötti fizetésem is lenne,akkor is félretudnék rakni,tulajdonképpen mindenesetre az a tervem,hogy bármilyen hasonló munka jó lenne.Takarítónak nagyon nem szeretnék menni,előbb lennék a Tescoba árufeltöltő.A tanulói jogviszonyom(még két év lesz OKJ-sel) alatt nem szeretnék dolgozni,mert 8 modult én nem vagyok képes úgy letenni,hogy közben a munka miatt totál fáradt vagyok.
A cél a pénzgyűjtés,és egy biztonságos munkahely...
...mindenáron.
18/L
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!