Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Külföldön kb mennyit kereshet...

Külföldön kb mennyit kereshet egy pincér?

Figyelt kérdés
milyen szinten kell és melyik nyelvet kell jól tudni inkább külföldön ha pincérnek mennék? és az mennyit keres kb? légyszíves írjátok amit tudtok erről.
2014. júl. 7. 12:40
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
61%
Akik ismerőseim Angliába mentek, főkén London és környékére, azok kb háromszorosát keresik annak, mint itthon egy diplomás. Angol nyelvtudás kell hozzá nyilván, ha ott dolgozol, de elég egy alapszinttől picivel több. Annyival már lehet kommunikálni ott.
2014. júl. 7. 13:05
 2/14 anonim ***** válasza:
47%

"háromszorosát keresik annak, mint itthon egy diplomás"

Ezt a hülyeséget honnan szeded? Eleve mennyit keres EGY diplomás szerinted? Mert elarulom, hogy igen nagy - akár két nagyságrendnyi különbség is van diplomás és diplomás között MO-on.

2014. júl. 7. 13:08
 3/14 anonim ***** válasza:
42%
Onnan, te nagyokos, hogy az ismerőseim, és tapasztalatból mondom. Nem véletlenül hagynak itt az országban akármilyen diplomás állást, azért, hogy inkább külföldön pincérkedhessenek kb 500 ezerért havonta, vagy ennél is több pénzért. De jó, hogy ez az oldal tele van ilyen hülyékkel, akik nem hisznek a tapasztaltabbaknak, akiknek tényleg van ilyen ismerősük.
2014. júl. 7. 13:13
 4/14 A kérdező kommentje:
de nagyjából kb fizetés mennyi lehet?
2014. júl. 7. 13:15
 5/14 A kérdező kommentje:
mind1 bocs későn olvastam
2014. júl. 7. 13:15
 6/14 anonim ***** válasza:
90%

Nem azért, de egyrészt én is diplomás (mérnök) vagyok nem egészen kevés fizetéssel, másrészt van olyan ismerös diplomás, aki havi 800000-et kap nettóban. MEg van olyan is (föként a büfészakokon), akik a hideg vízre valót sem keresik meg.

SZóval ha valamit írni akarsz, akkor konkrét számokat írj, ne pedig ilyen álatalánosító hülyeségeket.

2014. júl. 7. 13:17
 7/14 anonim ***** válasza:
0%
A mérnöki diplomával nincs is gond te hülye, azért mondjuk nem tudom, hogy egy ilyen idióta, aki nem is a kérdésre válaszol, csak jön kommentelni ész nélkül, hogy tudott letenni egy mérnöki diplomát, amúgy a sok Angliába utazott ismerősöm között volt olyan, aki azt a szaros 800 ezret megkereste.
2014. júl. 7. 13:20
 8/14 anonim ***** válasza:
72%

Micsoda király ismerőseid vannak neked, te miért nem vagy még Angliában?

Igaza volt a 2.-nak. Mi az hogy 2-3x annyit mint itthon EGY diplomás? Mintha minden diplomás mindenhol ugyanannyit keresne MO-n. Talán ha azt írtad volna hogy többet keresnek, mint itthon EGYES diplomások, akkor már helytálló lenne, csak ugye nyelvtani ismeretek sem ártanának. Vannak olyan diplomás bérek azért itthon is, amit nem fog megközelíteni sehol egy pincér (a félrerakás után)

Kérdező bocs de gondolta kiállok a normálisabb válaszoló mellett. Kérdésedre a válasz, hogy én úgy tudom kb 4-700000 között lehet keresni, de azért ez eléggé szór. A nyelvet nagyon kell tudni, gondolj csak bele te is miket megkérdezel egy pincértől. Na azt vágni perfekten idegen nyelven. Szóval oda már nem elég ha tudsz gagyogni egy kicsit az adott nyelven. És a pincérkedés kint is "rabszolgameló", amikor más szórakozik te dolgozol, lejárod a lábad stb stb. Huzamosabb ideig szerintem esélytelen.

2014. júl. 7. 13:40
 9/14 anonim ***** válasza:
0%
Annyi nagyokos van itt, ezen az oldalon ilyen-olyan diplomákkal, aztán ismerőseim full hülyén mentek ki Angliába minimális tudással mégis röhögnek az ittenieken. Jogi, rendészeti, és pénzügy diplomával mentek többek között, mert kevesellték az ittenit, pedig a kétszázezret mindegyik megkereste itt is. Idióta barmok gyülekezete. Sz.rt nem ér az itteniek gyülekezete. Én 19 évesen azért regisztráltam ide, mert gondoltam a diplomások értelmesebbek nálam, de rájöttem, hogy feleannyit nem tud az itt lévők 60%-a, mint én, akármilyen orvos, vagy mérnök.
2014. júl. 7. 14:49
 10/14 anonim ***** válasza:

Amelyik itt fröcsög, hogy ennyivel több pénzt keresnek pincérként stb az nagyon okos lehet. Elárulom szabad bölcsésznél lehet 2*3 szor többet keresnek.. Max az itteni pincérek fizetésének keresik meg a 4-5 szörösét nem (normális) diplomásékét.

Amúgy abba is bele kellene gondolni , hogy forintra átszámolva szép és jó összeg, de az ottani fizetésekhez képest lószar. Ha annyira jó lenne pincérkedni akkor az angolok miért nem pincérkédnek?

2014. júl. 7. 19:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!