Vannak itt olyan ötös tanulók akik totál idióták? =D
Figyelt kérdés
Ezt úgy értem, hogy ötös mindenből, tök okos, megérti amit tanul stb.. de egy idegbeteg állat, verekszik, székeket dobál, ablakokat kitör, nem normális =D
Írjatok kort és nemet, Thx.
2010. jan. 6. 17:42
2/9 anonim válasza:
Az 5ösök stréberek... Nem állatok soha, mert van eszük. Nem gyereknek valók:)) Szerintem kai 5ös az nem giazi gyerek XD Jobb a zűrös.
3/9 anonim válasza:
Nem hinném,hogy leírná magáról,hogy egy zokni.
4/9 A kérdező kommentje:
Höhö, én ilyen vagyok =D Magatartás: 2 Szorgalom 5
Olyan szépen virít a naplóban :D
2010. jan. 6. 17:58
5/9 anonim válasza:
büszke lehetsz akkor magadra...
na jó csak vicc :D
egyébként ritka az ilyen...
6/9 anonim válasza:
"Az 5ösök stréberek... Nem állatok soha, mert van eszük."
Hát én ezzel nem értek egyet. :D Nem minden ötös tanuló stréber. Csak egyszerűen vannak olyanok akik használni is tudják az eszüket. :P
7/9 anonim válasza:
Viszont az már gyakoribb, hogy az "idióták" tehetségesek és okosak, csak az "idiótaság" miatt nemtom hogy mennyire mutatkozik meg ez az okosság.
8/9 anonim válasza:
Hát, a kérdésből ítélve még jócskán az általános iskola padjait koptathatod, kedves Kérdező. Viszont előbb- utóbb szembekerülsz az 'intelligens állat' fogalmával. Akinek iszonyat sok esze van, borzasztó intelligens, de van vmi kattanása. Ilyen az egyik volt oszt. társam, fizika oktv 3. lett, de hetente 2szer beszív...hát van ilyen is... :)
9/9 anonim válasza:
Látszik, hogy általános iskolás lehetsz, vagy max középiskolás, az "intelligens állat" fogalma tényleg létezik, de ők sem székeket dobálnak, és középsuliba max oktv-n mutatkozhat ez meg, de az se akkora nagy szó, majd ha egyetemre mész, valószinűleg kiderül, hogy nem is vagy olyan tehetséges, ugyanis az életben, hogy boldogulj, jó tanulónak kell lenned, és az életben a hétköznapokban is észnél lenni, és ez az egyetemen is kijön, egy idegbeteg állat pedig sose lehet ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!