Ti várjátok a sulikezdést? :D
Figyelt kérdés
Hát, bennem vegyes érzések kavarognak, augusztusban derül ki, hogy át megyek-e :S Na és ti várjátok?2014. júl. 5. 13:33
1/25 A kérdező kommentje:
De nem úgy, hogy megbuktam, hanem hogy másik suliba át
2014. júl. 5. 13:36
2/25 anonim válasza:
Nekem úgy hiányzik a suli mint lepra telepre a kolera járvány.
4/25 anonim válasza:
Igen, mert végre egyetemre megyek, de kissé félek is :)
5/25 A kérdező kommentje:
2. Elhiszem :)
3. Jaja! :D
4. Gondolom!
Én amúgy 7.-be megyek! És ti?
2014. júl. 5. 14:31
6/25 anonim válasza:
En is ugy vagyok vele mint a #4-es, varom mar az egyetemet, kivancsi vagyok milyen lesz, milyenek lesznek a csoporttarsak, de ugyanakkor felek is kicsit.
18f
7/25 anonim válasza:
Én is hetedikbe megyek, de egyáltalán nem várom.
8/25 anonim válasza:
Én várom, egy csomó tantárgyam nem lesz jövőre, és várom a fakt miatt is, 11-be megyek.:)
9/25 anonim válasza:
Én másodéves egyetemista leszek, még csak egy hete lett vége a vizsgaidőszaknak, szóval örülök, hogy lyuk van a seggemen, nemhogy még várjam a másodévet. :D
10/25 anonim válasza:
Én 9.-es leszek, de ugyanabban a suliban ahová eddig jártam. Kicsit kíváncsi vagyok rá milyen lesz, már "gimisnek" lenni. Ha unatkozok várom és elég lassan telik a nyár, de augusztus utolsó hete mégis mindjárt itt van. Viszont jó a semmit tevés, a sokáig alvás, filmek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!