Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mi (lesz) a foglalkozásod?

Mi (lesz) a foglalkozásod?

Figyelt kérdés

16 éves vagyok,és még nem tudom,hogy mi akarok majd lenni:S

Van még 2évem ezen gondolkodni,de semmi megfelelő nem jut az eszembe:S

az átlagom 3-4.

majd főiskolára szeretnék járni,csak nem tudom,hogy milyenre. Szeretnék pár példát kérdezni,hátha megtetszik az egyik:)

köszönöm előre is a válaszokat

16/L

2010. jan. 6. 14:05
 1/6 anonim válasza:

Én most fogok érettségizek,utána kozmetikus iskolába megyek.Ezt csak úgy hobbi szinten akarom,később meg gyerekekkel akarok foglalkozni,és valami olyasmit tanulni:)

Ja és én mindenképpen olyat szerettem volna ami érdekel,mert nem mindegy,hogy mit csinálsz naponta 8,vagy annál több órában.

2010. jan. 6. 14:10
 2/6 anonim ***** válasza:
Német szakos tanár leszek, egyetemi diplomával. de már most tudom, hogy nem ezen a pályán indulok el, vagy egy informatikai vagy pedig egy gyógyszercégnél helyezkedem el manager-asszisztensként. ezt dobta a gép.
2010. jan. 6. 14:15
 3/6 anonim ***** válasza:

Szerintem keresek valami jó kis szakmát. Pl. szakács.

Joggal akartam foglalkozni, de egy jogász ismerősöm felnyitotta a szemem, hogy mennyire katasztrofális a helyzet itthon.

Talán még a gazdaság, vagy a műszak, ha tovább tanulok. Azzal még ér is valamit az ember, meg a pontok is barátságosabbak.

2010. jan. 6. 14:27
 4/6 anonim ***** válasza:
Csecsemő- és kisgyermekgondozó nevelőnek tanultam (OKJ-s szakma), most gyerekfelügyelő vagyok egy speciális iskolában. 21 L
2010. jan. 6. 16:55
 5/6 anonim ***** válasza:
Matematikus vagyok, és 16 évesen én se tudtam, hogy hova tovább.
2010. jan. 7. 13:50
 6/6 anonim ***** válasza:
Miből vagy a legjobb?
2010. jan. 7. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!