Utolsó évem az egyetemen, ha kirúgnak visszajelentkezhetek fizetősön ugyanide? Vagy mi a teendő, hogy be tudjam fejezni?
Nálam is volt hasonló helyzet. Nekem azt mondták anno, hogy csak 1 év türelmi idővel vesznek vissza. De ezt lehet, hogy eltörlik. V. újrafelvételizek, gyakorlatilag elsősként kezdem (lehet államin), és elfogadtatom a tárgyaimat, amiket már megcsináltam.
Persze az uccsó vizsgám sikerült, így nem kellett ezt végigjátszani, azóta már az államvizsgán is túl vagyok.
Szóval ha nekem olyanokat mondtak, hogy van 1 év türelmi idő, meg hasonlók, lehet, hogy intézménye válogatja, úgyhogy talán jobban jársz, ha a TO-n kérdezel utána. Ott biztosabbat tudnak mondani.
Remélem, azért sikerül a vizsgád! Sok sikert hozzá! :)
Sziasztok!
És ha végzősként rúgnak ki, majd visszavesznek és újra elsős leszek, attól még ugye nem kell végigvárni esetemben a 3 évet, hogy lediplomázhassak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!