Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Utolsó évem az egyetemen, ha...

Utolsó évem az egyetemen, ha kirúgnak visszajelentkezhetek fizetősön ugyanide? Vagy mi a teendő, hogy be tudjam fejezni?

Figyelt kérdés
Csak 5 tárgyam van vissza összesen, de van egy tárgy ami 3/3as, utolsó lehetőség. Mindenképp be akarom fejezni a sulit, most államilag finanszírozottan vagyok, van lehetőség visszajelentkezni kirúgás után, és ugyaninnen folytatni?
2010. jan. 5. 22:02
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Van! Én is 3/3mas vagyok. Újra kell felvételizni, és a már meglévő tárgyaidat akkreditálják.
2010. jan. 5. 22:11
 2/4 anonim ***** válasza:

Nálam is volt hasonló helyzet. Nekem azt mondták anno, hogy csak 1 év türelmi idővel vesznek vissza. De ezt lehet, hogy eltörlik. V. újrafelvételizek, gyakorlatilag elsősként kezdem (lehet államin), és elfogadtatom a tárgyaimat, amiket már megcsináltam.

Persze az uccsó vizsgám sikerült, így nem kellett ezt végigjátszani, azóta már az államvizsgán is túl vagyok.

Szóval ha nekem olyanokat mondtak, hogy van 1 év türelmi idő, meg hasonlók, lehet, hogy intézménye válogatja, úgyhogy talán jobban jársz, ha a TO-n kérdezel utána. Ott biztosabbat tudnak mondani.

Remélem, azért sikerül a vizsgád! Sok sikert hozzá! :)

2010. jan. 5. 23:47
 3/4 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat! Remélem én is, hogy sikerül :) De, utánakérdezek azért a TO-n minden esetre... :)
2010. jan. 6. 09:45
 4/4 Nico91 válasza:

Sziasztok!

És ha végzősként rúgnak ki, majd visszavesznek és újra elsős leszek, attól még ugye nem kell végigvárni esetemben a 3 évet, hogy lediplomázhassak?

2014. nov. 30. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!