2/15 anonim válasza:
nemtuddom én csak a hete dik osztájig lyuttotamel.
3/15 anonim válasza:
Hát én most megyek 9-be ,de nem volt nehezebb ,mint a hetedik.
4/15 anonim válasza:
miert lenne nehez? En soha nem tanultam semmit megis elvegeztem :)
A muszaki egyetem, na az nehez :) Bar ott is ismertem olyat aki ott sem tanult semmit es megis mindig mindent tudott, de neki maskepp volt osszerakva az agya mint egy atlagembernek :)
5/15 anonim válasza:
Nem :) Sokat fognak riogatni a felvételivel, valamiért folyton beparáztatják ezzel a diákokat (gimiben meg az érettségivel), de nem vészes, szerintem könnyebb is, mint a 7. osztály. A középiskola lesz kicsit húzósabb, ha erősebb suliba mész, de nem vészes
6/15 anonim válasza:
életem legnehezebb négy éve volt!
7/15 anonim válasza:
Nem nehéz én felhoztam magam 4-5 re mindenbôl pedig csak 4 voltam az elmult években.A lényeg utolsó elôtti jót ìrt csak riogatnak vele semmi para nincs benne tul éltem és jó suliba megyek :) már csak ismételni fogjátok a tananyagot 5-7 ig amùgy mi csak fizikábol vettünk olyan anyagokkat amik kellenek 9 ben a többiböl inkább ismételtünk nem lesz nehéz drukkolok :D amugy hova fogsz jelentkezni? :)
8/15 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :) Még igazából nem,tudom,hova menjek.. :/
2014. júl. 3. 13:31
9/15 A kérdező kommentje:
Fizikából nekünk is valami olyan lesz :D Viszont állítólag a biológia nehéz lesz(az emberi testről tanulunk majd).
2014. júl. 27. 12:06
10/15 anonim válasza:
A biosz sem nehezebb sokkal..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!