Átmehetek eggyel feljebb lévő szakmunkásba?
Figyelt kérdés
Most végeztem el a 9. osztályt, szakközépiskolában, de át szeretnék menni az egyel fölöttünk lévő szakmunkásba (pincér). Ehhez nekem mit kell tennem? Van rá lehetőség?2014. jún. 29. 18:41
1/2 anonim válasza:
Mi a csodát jelent az, hogy "eggyel feljebb"???
2/2 A kérdező kommentje:
Ők most végezték a szakmunkás tizediket, én most végeztem a szakközép kilencediket. Nekünk is volt 70 órás szakmai gyakorlatunk (nekik gondolom több, ezt kéne pótolni), de a tantárgyak ugyanúgy megvoltak nekünk is. Én vendéglős szakon vagyok (ebbe beletartozik minden, az üzletvezető is), de át szeretnék menni a szakmunkás pincérekhez. És, azokhoz, akik szeptemberben már 11-esek lesznek, nem akik 10-esek...
2014. jún. 29. 20:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!