Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogyan lehet "osztályt feljebb...

Hogyan lehet "osztályt feljebb ugrani"?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy mondjuk egy 14 éves gyerek, hogy kerülhet pl. 16-17 évesek közé? Ehhez kell valami "zsenialitás" vagy hasonló, esetleg tehet előrehozottan vizsgákat amivel előrébb engedik idősebb korosztályokhoz tanulni, vagy, hogy működik ez? Én is csak hallottam róla, és sok minden eszembe jutott, de kíváncsi lennék, hogy mi az igazság. És aki 5.00-ra áll, szín ötös tanuló, akkor az miért nem "ugrik osztályt" ? Vagy ezt saját felelősségre döntheti el? Vagy tényleg egy kis zseninek kell lennie?

2013. jan. 29. 23:22
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Osztályozó vizsgát kell tenni. Papíron szerepelnie kell valaminek mondjuk a 9. osztály év véginek a helyén (ha a 9. osztály akarod átugrani). Akkor a 9. osztály összes tantárgyának az egész éves anyagából osztályozó vizsgát kell tenni. Hogy meglegyen az év végi érdemjegy.
2013. jan. 30. 00:07
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi!
2013. jan. 30. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!