Megint összeomlott a felvi.hu rendszere?
503 Service Unavailable
No server is available to handle this request.
Az is jó, hogy már 18-án feltöltöttem a rendszerbe az érettségi-bizonyítványt, erre nemrég küldenek egy hiánypótlási felszólítást, pedig ők nyámnyognak rajta már másfél hete!!!
Nem hiánypótlási felszólítást kaptál, hanem egy általános mindenkinek szóló figyelmeztetést, hogy pótold a hiányosságaidat, HA VANNAK.
Ezt a sok fogyatékos miatt küldték akik az előző években ültek a babérjaikon és várták, hogy a sült galamb a szájukba röppen... :D
Vasárnap van, délidő ráadásul, ülj le ebédelni és majd megjavul. Nem kell túlstresszelni ezt a felvi ügyet.
Már 1,5 hete :D
Nem csak te vagy a földön, idén is több, mint 100000-en jelentkeztek a felsőoktatásba. El tudod te képzelni azt, hogy ez mennyi ember? És ezek mind küldenek be vagy 6-féle bizonyítványt, amit egyesével kell átvinni a rendszerbe. Ezeknek a dokumentumoknak nagy részét pedig mostanában tölti fel mindenki.
"Nem hiánypótlási felszólítást kaptál, hanem egy általános mindenkinek szóló figyelmeztetést,"
--> nem tudom, hogy az mennyire általános, hogy ilyet írnak:
"
Ügyiratszám: FE-A/XXXXX-X/XXXXA.
Tárgy: Hiánypótlási felszólítás
Felvételi azonosító száma: 31XXXXXXXXXX
XXXXX YYYYYY
részére
e-mail címe: XXXXX@windowslive.com
Tisztelt XXXXX YYYYYY!
Felhívjuk figyelmét, hogy...."
(Az X-eket én helyettesítettem be adatvédelmi okok miatt)
"
Budapest, 2014. június 26.
Oktatási Hivatal
Felsőoktatási Felvételi és Hallgatói Osztály"
Elég "általános"nak tűnik... XD
Nyugodj már meg, majd rendbehozzák. Vasárnap van, ember!
Az is jó, hogy rátámadsz a segíteni akaróra.
Tényleg mindenkinek küldtek ilyen e-mailt, én is kaptam, ismerőseim is kaptak. Nyugi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!