Csak én vagyok olyan, hogy semmi nem érdekel?
Ne izgulj, nem csak Te vagy ilyen.
Amikor rá leszel kényszerülve, hogy dolgozz és pénzt keress, akkor tudni fogod hogy mit szeretnél szívesen csinálni.
Én is így voltam érettségi előtt,teljesen különböző szakokat jelöltem meg,persze egyik se sikerült,összezavarodtam,nem voltam elég motivált egyikre sem.Azóta eltelt két év,mostmár jobban vannak terveim,de azért most sem vagyok 100%-ig biztos abban hogy jó úton vagyok,de ha belegondolunk a mai világban ezen nem is kell annyira csodálkozni.Én akkor megbántam hogy nem jelentkeztem valami egy-két éves OKJ-s képzésre.Azzal nem mennek el az államilag finanszírozott évek,tudtam volna vállalni mellette diákmunkát,közben nyelvet tanulhattam volna...
Szerintem ha nem tudod hogy mi legyen,tanulj valamilyen nyelvet,azzal mindenképpen jól jársz,én is amikor állást kerestem,szinte mindenhová kellett,ha nyelvet tanulsz,nem veszítesz semmit.(persze ha mondjuk elmész valamilyen egyetemre nyelvszakra,és később rájössz hogy másból kellett volna diplomázni,akkor az államilag támogatott évek odavannak)
Sok sikert neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!