Valami pénzszerzés vagy segély lehetőség 20 évesnek?
Amit jelenleg tehetsz, hogy megpróbálsz valami munkát szerválni, nyaranta felfordul a munkaerőpiac, főleg a turizmus, hiszen kell ember fesztiválsátor-építéstől a karaszalag-kötögető hostessig, lángossütögetőig mindenhova, nem tudom, hogy fiú/lány vagy-e, ez némileg az ilyen melók keresésénél fontos szempont lehet. Keress ezerrel hirdetéseket, ha van ismerős, akkor hívd fel, rácsöröghetsz fesztiválszervező cégre is, stb.
Befektetéssel és kockázattal jár, de ugye el lehet menni nyugat-európába kisegítő munkásnak, mosogatónak, és hasonló alja munkákra a megélhetés érdekében. Vannak persze korrektebb állások is, ezek pár hét tréninget igényelnek, és jól meg lehet belőlük élni, van ismerősöm aki pl. idősgondozással foglalkozik minden nyáron angliában. Hallgatóként én is voltam kinn Londonban három hónapot, összespóroltam jópárezer fontot.
Közben pedig az érettségi legyen meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!