Mi alapján választják ki az Útravaló ösztöndíjban részesülő tanulókat?
Én úgy tudom véletlen szerűen megy ez az egész... 2009-ben így volt... a mi sulinban jól megjárták is ezért egy páran...
Most látom h egy szülős vagy. Talán az is lehetett a gond ( ha az egyik szülő nem él) h árva ellátást kapsz. De ha csak vállás volt az oka akkor a szülők végzettsége szempontjábol is lehetett egy kis bibi, mert ha a szüleid 8 osztálynál többet végeztek,akkor szintén nem kaphatod meg... De ha a szüleid 8 vagy annál kevesebb osztályt végeztek akkor szintén meg kellett volna kapnod. Ja és ha egyedüli gyerek vagy akkor sem kaphatod meg :S
H*lye egy rendszer nem tudom ki találta ki de nem volt normális a jogszabály...
Én már pl jelentkezni sem jelentkeztem mert nekem mondták h amugy se kapnám meg mert édesanyám egyedül nevel, árva ellátást kapok, és anya 8 osztálynál többet végzett és dolgozik is :S
Egyébként nem értem miért gondolja azt a jogszabály h akinek 8 osztálya van annak a gyerekének van szüksége mentorra!?
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!