Kollégium vagy albérlet?
Ha szeretnél közösségi életet, haverokat, akkor mindenképp kollégium. Tanulni pedig ott is tudsz ha nagyon akarsz, elég tágas egy kollégium campusa.
Albérlet abban jobb hogy elvonulhatsz egyedül, tanulhatsz, és senki nem zavar. De ennek hátránya h kevesebb lesz a haverod, kevesebbet tudsz bulizni mert nem lesz kivel.
Én kollégiumot javasolnám
Kollégiumpárti vagyok. 1. Sokkal több társ vesz körül. 2. Olcsóbb. 3. Tanulni itt is lehet, ha zavarna a szobatárs, ott a tanuló, sőt 4. jegyzetek, könyvek szabadon áramlanak 5. Ha épp hiányzik valami, nem ciki átkopogni pl. egy szárítóért. 6. Időnként vannak ilyen összekovácsoló rendezvények - már gondolom, minden jobb kollégiumban van ilyen. 7.(Általában) közel is van az egyetemi épülethez. 8. Nem utolsó sorban pl. ha közös a konyha/fürdő, azt a takarító takarítja...
Hirtelen ez jutott eszembe. Na, a kolesz jóó dolog! :)
Nem vagyok szegedi, nem ismerem az ottani viszonylatokat. Albérlet sem lehet rossz, de jól válogasd meg a lakótársakat, jól fogd ki a környéket, és mellette maradj kapcsolatban a többiekkel. Valakinek könnyen megy ez is. Valaki nem is bírna kollégiumban élni. Ez egy életmód. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!