Gólyaként kollégium vagy albérlet?
Valószínűleg én is Budapesten járok főiskolára szeptembertől. Mindkettőnek vannak előnyei és hátrányai is.
Pénzügyek: A koli olcsóbb megoldás, de ha többen költöztök albérletbe akkor nincs nagy különbség szerintem.
Társaság: Albérlet mindenképpen csak ismerőssel, koliban nem tudod előre hogy kivel hoz össze a sors, de a nagyobb társaság miatt szerintem itt előnyben van.
Tanulás: Attól függ, hogy szeretsz tanulni, de ha mondjuk valamit nem értesz több embertől kérhetsz segítséget a koliban, albérletben nem biztos hogy könnyebben tudsz tanulni mert ott is lehet zavaró a szomszéd.
Egészség: Nem hiszem hogy túl sok lepukkant koli lenne manapság de előre kell tájékozódni és nem érhet meglepetés.
Az egészségügyi állapotod miatt megfontolandó az albérlet, és nem hiszem hogy hátrányba kerülnél azért mert nem a koliban élsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!