Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Igaz ha a javító érettségi...

Igaz ha a javító érettségi négyszer nem sikerül akkor újra kell kezdeni az egészet?

Figyelt kérdés

Sokan mondjak hogy az ötödik érettségi az már olyan mintha újra kezdenéd az egészet. Vagy is újra kell vizsgázni mindből.

Normális választ légyszíves.

2014. jún. 23. 18:14
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem, ez nem igaz, színtiszta rémhír. Nem is tudom, honnan szednek ilyen baromságot.
2014. jún. 23. 18:15
 2/10 anonim ***** válasza:
19%
Miért, neked miből kell menni?
2014. jún. 23. 18:39
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
A felvetés természetesen kapitális baromság, de olyan sokan azért nem mondhatják, én pélául még életemben nem hallottam. Jogsival kapcsolatban van olyan, hogy az ötödik voizsga után alkalmasságit kell tenni. De őszintén: El tudsz képzelni olyan esetet, hogy valaki kijár egy középiskolát, és négy alkalom alatt nem tud 25%-ra leérettségizni? Ilyen a világon nincs!
2014. jún. 23. 20:11
 4/10 A kérdező kommentje:

Ó, dehogynem van.

1. Érettségi :25 emberből 1-nek lett meg.

2. Érettségi :33 emberből 3-nak lett meg.

3. Érettségi :27 emberből 4-nek lett meg.

Októberbe már 6 lesz.. haladás..

Szóval nekem felesleges az érettségi ezek szerint mert seģģ hülye vagyok az egészhez. Amibe egyet is értek.

2014. jún. 25. 18:56
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Milyen tárgyból? Hol? Ha akármilyen rosszul is tanították, tankönyvből nem lehet megtanulni?
2014. jún. 25. 19:00
 6/10 A kérdező kommentje:

Történelem, angol, meg matek.

Imádom a történelmet akár milyen hihetetlen is. Még számomra is.

Nem írok pontos helyet, mert nem , mondjuk úgy hogy Tiszán túl és északon.

Nem.

2014. jún. 26. 14:41
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Az írásbelit vagy a szóbelit nem tudtátok teljesíteni? Ez teljességgel érthetetlen, a történelmet tankönyvből meg lehet tanulni teljesen tanár nélkül, az angolt meg a matekot meg baráti-ismerősi segítséggel legalább 25%-ra, részben tankönyvekből, részben az internetről. Négy év középiskola után ezt a minimumot tudni kell teljesíteni. Mi folyt nálatok négy éven át?
2014. jún. 26. 18:09
 8/10 A kérdező kommentje:
Szóbeli. Röhögve fogadtak minket. Hogy mi? Az hogy elmondták hogy mi segghülyék vagyunk mindenhez.
2014. jún. 29. 00:17
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez az egész teljesen lehetetlen. Ha az írásbeli sikerült, akkor a szóbelin azt a 4-8 pontot nem igaz, hogy nem lehet megadni. Önállóan, iskola nélkül is meg lehet tanulni. Ha s...hülyék vagytok mindenhez, akkor hogy vittek el titeket négy évig az érettségiig?
2014. jún. 29. 10:54
 10/10 A kérdező kommentje:

Nem lehetett mert nem.. mert ez annyira "szigorú" iskola..

Jó kérdés. Minden szart megvetetek velünk.

Mondjuk úgy hogy érettségi első napján szinte minden sütemény és egyéb étel el tűnt.

2014. jún. 30. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!