Ha nem adom vissza a diákigazolványt érettségi után akkor lehet belőle valami baj?
Figyelt kérdés
Egyébként nem értem minek kell leadni,ha még 3 évet maradok ugyanabban a suliban szakmán.2014. jún. 23. 09:30
1/5 anonim válasza:
Miért kéne leadni a diákot? Nálunk nem kellett. Addig azt használtuk míg fősulin meg nem kaptuk az újat.
2/5 A kérdező kommentje:
Énse értettem,nekem is osztályfőnököm mondta,hogy érettségi napján le kell adni. -.-
2014. jún. 23. 09:35
3/5 anonim válasza:
Sajnos pont előző nap elvesztetted... Nem kell túlmisztifikálni ezeket a dolgokat...
4/5 Andizsuzsi válasza:
Az Oktatási Hivatal minden intézménynek nyomatékosan felhívta a figyelmét, hogy az elmenő tanulóknak be kell vonni a diákigazolványukat, ez nem az iskolák heppje. Adnak ki helyette egy igazolást, ami október 31-ig érvényes.
Kérdező: azért kell bevonni, mert a jogviszonyod megszűnt. Az, hogy érettségi után is ott tanulsz, már új jogviszony.
Ha nem akarod leadni, kitöltesz egy nyilatkozatot arról, hogy elhagytad. (bár hátrány azzal sem ér, ha leadod)
5/5 A kérdező kommentje:
ééértem. köszönöm mindenkinek :D :)))
2014. jún. 23. 10:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!