Szerintetek fog szívatni az osztályfőnököm érettségin?
1,5 éve mentem át egy új iskolába, és az osztályfőnök nem a legkedvesebb ember a világon ő a magyar tanárom is és amíg a másik iskolámban négyes voltam nála kettes vagyok. Nagyon alattomos egy nő ott tesz neked keresztbe ahol csak tud, hiába tanultam sosem kaptam nála jó jegyet ráadásul csendes fajta vagyok nem szólok vissza a tanároknak még is olyan ellenszenves velem , pedig nem ártottam neki semmit se .. Az írásbelin 39%-ot értem el mert lelel vonva a pont helyesírási hibák miatt.. :/
Szóval a lényeg az hogy van az osztályba egy kedvenc embere és csak azzal a személlyel foglalkozik velünk nem, és alig volt magyar óránk az éven mert neki mindig más dolga volt , az egész osztályunkat megszívatta még akik négyes ötös tanulók is voltak kettes vagy hármas lett az írásbelijük. Ráadásul az érettségi elnökünk is egy magyar szakos lesz aki ráadásul még jogász is .. :S
Nagyon parázok szóbelitől alig tudok valamit ...
Holnap lesz a szóbelim , és én leszek az első, mit csináljak az osztályfőnökömmel ?
Fog sikerülni igy az érettségim ? :S
19/L
Használd a szöveggyűjteményt, forrásokat, magyar atlaszt, sok minden benne van.
Sok szerencsét!
Majd írd már meg ha túl vagy rajta, mit húztál
és milyen lett, milyenek voltak a tancsik
Köszönöm a válaszaitokat :)
A tanárok irtó rendesek voltak még az elnök is segített, az osztályfőnököm is rendes volt :)
Irodalomból Nagy Gáspárt húztam ( 1x olvastam át mert annyira felfoghatatlan volt szóval mikor megláttam levert a víz rendesen ) de végül elég jól sikerült :)
Nyelvtanból pedig a Főbb nyelvváltozatokat húztam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!