Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Szóbeli érettségi-irodalom....

Szóbeli érettségi-irodalom. Kapunk szöveggyűjteményt? Miben lehet a segítségünkre?

Figyelt kérdés

és ha igen, akkor abban le vannak írva ilyenek mint pl a Móricz Zsigmond-tragédia vagy barbárok?

Miben segíthet még a szöveggyűjtemény?

Nagyon köszönöm!

2014. jún. 21. 17:22
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Hahó! Itt egy szerencsés túlélő! :-) Különben én annyira elvarázsolva voltam, azt sem tudtam hol vagyok, szval nem nagyon néztem körül mi hol van meg mennyi... De szöveggyűjtemény szerintem nálunk nem volt. Viszont akinek verset kellett elemezni, annak a borítékban odaadták a verset, a regények meg ott voltak... Szóval ebből a szempontból nem számított.. Irodalomtörténeti atlasz jól jön :-) Tanárok nálunk nagyon kis cukik voltak, próbáltak súgni... :) Különben megbukni szinte lehetetlen, hidd el, nálunk volt, aki nagyon próbálkozott. Különben a regényeknél tök jó, mert valamelyikben az író életrajza is benne van, pl. Dragomán, sőt, még a mű összefoglalása is. Egyik o. társam azt úgy ahogy van kimásolta, és elmondta :) Aztán meg dicsérgették:)

Sok sikert nektek!

2014. jún. 23. 22:41
 12/15 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Bocsi a szóismétlésért, kicsit szét vagyok:)
2014. jún. 23. 22:43
 13/15 anonim ***** válasza:
Én is ma lettem túl rajt(fogalmam sincs hányadik válaszoló voltam tegnap vagy az isten tudja mikor...).:)
2014. jún. 23. 22:57
 14/15 A kérdező kommentje:
Jaj nagyon köszönöm neked is hogy írtál :) Gratulálok. Jó volt ezt így olvasni vizsga előtt egy nappal :) Még egyszer gratulálok!
2014. jún. 25. 09:53
 15/15 anonim válasza:
Nekem tutira végem lesz:(
2022. jún. 22. 01:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!