Tényleg nehezebb az őszi érettségi, mint a tavaszi?
Figyelt kérdés
Nem sikerült a matek érettségim (matek tanárom 3 évig alig járt be órára, nekem pedig nagyon nehezen megy a matek...), ősszel pótérettségizem. Azt mondják, az őszi mindig nehezebb, mint a tavaszi. Igaz ez?2014. jún. 21. 11:27
1/6 anonim válasza:
Nem mindig, de a legtöbbször sajnos igen:(
Sajnálom, hogy nem sikerült:S
2/6 anonim válasza:
Ha nem mész továbbtanulni keresztféléven, akkor szerintem várj tavaszig, nem kell elsietni. Amúgy a 2-eshez elég, ha tudod használni a függvénytáblázatot, úgyhogy a felkészülés során mindenképp forgasd a kezedben!
3/6 A kérdező kommentje:
Továbbtanulok, úgyhogy muszáj megcsinálnom ősszel, ha nem lenne a továbbtanulás biztos várnék tavaszig. Idén is csak pár ponton csúsztam el, csak szóbelin eluralkodott rajtam a pánik...
2014. jún. 21. 12:57
4/6 anonim válasza:
Hány pontos lett az írásbeli, ha "pár ponton" múlt?
Nem biztos, hogy az őszi nehezebb lesz, inkább tanulj
nyáron és próbáld meg ősszel is, hogy ne legyen akkora kiesés
6/6 anonim válasza:
Ez a kérdés állandóan felmerül, és mindenféle tévhiedelmek keringenek körülötte. Az írásbeli feladatsorokat mindig sorsolják, így nincs különbség a tavaszi és az őszi között. Persze szubjektíven mindenki érezheti, hogy az a legnehezebb, amit neki kell írni,a, mert a többit otthon nyugiban jobban meg tudná írni. Az is lehet, hogy az őszi érettségin több a javítóérettségiző, főleg matekból, ezért rosszabb lesz az országos átlag, mert a jó matekosok már tavasszal leérettségiztek. Tehát nem igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!