Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Tényleg nehezebb az őszi...

Tényleg nehezebb az őszi érettségi, mint a tavaszi?

Figyelt kérdés
Nem sikerült a matek érettségim (matek tanárom 3 évig alig járt be órára, nekem pedig nagyon nehezen megy a matek...), ősszel pótérettségizem. Azt mondják, az őszi mindig nehezebb, mint a tavaszi. Igaz ez?
2014. jún. 21. 11:27
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem mindig, de a legtöbbször sajnos igen:(

Sajnálom, hogy nem sikerült:S

2014. jún. 21. 11:45
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem mész továbbtanulni keresztféléven, akkor szerintem várj tavaszig, nem kell elsietni. Amúgy a 2-eshez elég, ha tudod használni a függvénytáblázatot, úgyhogy a felkészülés során mindenképp forgasd a kezedben!
2014. jún. 21. 12:08
 3/6 A kérdező kommentje:
Továbbtanulok, úgyhogy muszáj megcsinálnom ősszel, ha nem lenne a továbbtanulás biztos várnék tavaszig. Idén is csak pár ponton csúsztam el, csak szóbelin eluralkodott rajtam a pánik...
2014. jún. 21. 12:57
 4/6 anonim ***** válasza:
25%

Hány pontos lett az írásbeli, ha "pár ponton" múlt?

Nem biztos, hogy az őszi nehezebb lesz, inkább tanulj

nyáron és próbáld meg ősszel is, hogy ne legyen akkora kiesés

2014. jún. 21. 14:45
 5/6 anonim ***** válasza:
0%
Mit kaptál a szóbelin matekból?
2014. jún. 21. 14:46
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez a kérdés állandóan felmerül, és mindenféle tévhiedelmek keringenek körülötte. Az írásbeli feladatsorokat mindig sorsolják, így nincs különbség a tavaszi és az őszi között. Persze szubjektíven mindenki érezheti, hogy az a legnehezebb, amit neki kell írni,a, mert a többit otthon nyugiban jobban meg tudná írni. Az is lehet, hogy az őszi érettségin több a javítóérettségiző, főleg matekból, ezért rosszabb lesz az országos átlag, mert a jó matekosok már tavasszal leérettségiztek. Tehát nem igaz.
2014. jún. 22. 08:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!