Szerdán lesz a szóbeli érettségim, mit csináljak eddig, megőrülök már, annyira túl akarok lenni rajta?
Inkább még örülj, hogy ennyi időd van készülni !
Sokkal jobban meg tudod tanulni az anyagot így
a tétel kidolgozása az időm 70%-a a tanulása meg a 30%-a :S
mennyivel könnyebb lenne, ha egy NORMÁLIS, 100%-t érő szóbelikből kellene válogatni, nem így, hogy összegyúrmázok 4-5 tételt...szóval tudom miről beszélsz, sok sikert neked!! remélem összejön
Szia!
Nekem kedden volt az érettségim. Behívtak fél1-kor és 5 órakor jöttem ki, de örültem neki, hogy túl vagyok rajta, mert az osztály másik fele szerdán ment és este volt az eredmény hirdetés. Kell egy nagy szerencse, egy nyugodt beállítottság, egy kis (nagy)önbizalom és magabiztosság, háttértudás és való tudás, tanulás.
Szerintem neked ezzel nincs gondod, hisz azért ha egyetemre szeretnél menni van célod és tudod hogy mit kell teljesítened ahhoz, hogy elérd, és tanultál is rá, ahogy mondod, szóval nem lesz probléma.
Én biológia szakon szeretnék továbbmenni, így abból is érettségiztem.Őszinte leszek, olyan feleletet lenyomtam, hogy az egész tanári kar, az elnök asszony és az igazgató úr is megdöbbenve figyelt, amúgy én rettentően csöndes vagyok, kb szerintem az érettségin beszéltem a legtöbbet, így valószínűleg ezért is voltak meglepve, meg kíváncsiak voltak a hangomra meg, hogy hogyan tudom magam előadni:) Na szóval nagyon sokat tanultam rá+ érdeklődésem is megvan bőven a biológia iránt, így olyanokat is tudtam amit nem tanítottak nekünk. Azokat is elmondta, végül hatalmas gratulációval mondták, hogy köszönjük szépen.
Amikor mentem haza a biológia tanárnő még személyesen is gratulált és mondta, hogy rettentően büszke rá, ez neki is jó, mivel őt is minősítik valamilyen szinten és, hogy egyetemi szintű feleletet adtam vissza.
A kiosztásnál szóbeli dicséretet kaptam, mivel 100% lett a feleletem. Hatalmasan büszke voltam magamra és tudtam, hogy nem alaptalanul mert készültem rá. Szóval neked is menni, sok sikert! Majd írj, hogy mi volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!