Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ha nem kellett húznom póttétel...

Ha nem kellett húznom póttételt akkor átmentem?

Figyelt kérdés
Mateknál kellett elérnem 50 pontból kb 20-at. 6 feladatból 5-re válaszoltam viszont kellett a szaktanár segítsége is. Félek, hogy nem húzatott velem póttételt és nincsen annyi pontom, hogy át mennyek. Ilyen van? Vagy már megvan? Mondta az 5. kérdésnél akarsz még valamit mert kicsit sürgetett az idő mondtam nem. Azt mondta jól van, köszönöm.
2014. jún. 19. 16:24
 1/2 anonim ***** válasza:
Átmentél - matekból biztosan. De magyarból vannak gondok, azért egy érettségiző diák ne írjon olyat, hogy "át mennyek", mert ez felháborító!
2014. jún. 19. 16:34
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, bocsánat csak gyorsan írtam és nem figyeltem melyik a helyes.
2014. jún. 19. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!