Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Help! Érettséginél ha póttétel...

Help! Érettséginél ha póttételt nem kellett húznom akkor átmentem?

Figyelt kérdés
Középszinten matek szóbelin elég gyengén teljesítettem.. Az elején hat feladatból egyet sem sikerült teljesen megoldanom, majd tanári segítséggel végül sikerült négyet! Nem kellett póttételt húznom, de nem is érzem úgy,hogy sikerült volna.. Szerintetek?:SSS

2013. jún. 19. 14:24
 1/10 anonim ***** válasza:
76%
Ha nem kellett pót tételt húznod akkor igen, megvan.
2013. jún. 19. 14:27
 2/10 anonim ***** válasza:
67%

Ha részben oldottad meg, talán arra is adnak valamennyi kis pontot-

Lehet "átrugdalnak"

2013. jún. 19. 14:29
 3/10 anonim ***** válasza:
52%
talán segít: emelten helyes feladat megoldás 8 pont, ha tanári segítséggel oldod meg akkor maximum 5 pont adható. szóval tanári segítséggel 4 feladat, szerintem átrugdalnak, de lehet jobban is sikerült mint gondolod
2013. jún. 19. 14:55
 4/10 eperke20 ***** válasza:
76%
Átmentél.
2013. jún. 19. 16:36
 5/10 anonim ***** válasza:
76%

Ezek mind pontatlan válaszok, féligazságok. Valószínűleg átmentél, mert a tanárok igyekeznek átrugdosni az embereket, de egyáltalán nem biztos.

Itt írtam le, miért:

http://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__egyeb-..

2013. jún. 19. 18:58
 6/10 A kérdező kommentje:
Átmentem! :)
2013. jún. 21. 12:39
 7/10 eperke20 ***** válasza:
71%
5. Hagyd már abba ezt. Nyilván ha nincs meg neki az a bizonyos %, jelen esetben a 25, akkor húzatnak vele póttételt. Látod, itt az élő példa, a kérdező. Átment. :))
2013. jún. 21. 12:59
 8/10 anonim ***** válasza:
34%

Nem, pont azért írom le, hogy itt legyen a helyes válasz is, mert néhányan a kisujjatokból kiszopva terjesztitek a hülyeségeket. El kellene olvasni a vizsgaszabályzatot, komolyan, ahelyett, hogy beszólogatnál annak, aki ért hozzá (és még vizsgázott is belőle, és rendszeresen alkalmazza).

Akkor húzatnak póttételt, ha nincs meg a 12%. Pont.

Ha megvan a 12% a szóbelin, de nincs meg a 25% összesítésben, akkor nem húzatnak póttételt. Pont.

Forrás: 100/1997-es kormányrendelet, azt ismerd meg, utána vitatkozz.

Én is azt írtam, hogy valószínűleg átment a kérdező, de pici logikával nem nehéz belátni, hogy ha ő átment (aminek nagyon örülünk), az nem jelenti azt, hogy ilyen helyzetben feltétlenül át is kellett mennie, és nem lehetett volna másképp, és mindig így van. Én is átmentem a múltkor a piroson, és nem bírságoltak meg, de ebből se lehet általánosítani. Az egyesből az általánosra nem lehet így következtetni.

Nem baj, ha rosszul tudsz valamit, csak legalább ne szólj be annak, aki jól tudja, és veszi a fáradságot, hogy le is írja. Köszi!

2013. jún. 21. 13:14
 9/10 anonim válasza:
57%
Ez hülyeség amit az utolsó leírt.
2015. nov. 16. 15:42
 10/10 anonim ***** válasza:
Esetleg képes vagy érvelni is? Elolvastad a kormányrendeletet? Felfogtad, hogy az érettségi menetét a kormányrendelet szabályozza, aminek a számát ideírtam, és nem a te mélyenszántó és sommás véleményed?
2015. nov. 16. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!