Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Debreceni Egyetem mennyire...

Bratilla kérdése:

Debreceni Egyetem mennyire elismert? Ti mit gondoltok róla?

Figyelt kérdés

Elsősorban a pszichológia és a néderlandisztika szakok érdekelnének, de úgy általánosságban is, hogy milyen az egyetem. Elismert diplomát ad?

Köszönöm előre is!

2014. jún. 15. 16:23
 1/5 anonim ***** válasza:
Orvosi kar egyik legjobb az országban, a többi is elismert diploma, mondjuk mérnökin kívül nem hallottam még, hogy nézték volna honnan van a diplomád.
2014. jún. 15. 20:15
 2/5 anonim ***** válasza:
Elég középszerű
2014. jún. 16. 22:06
 3/5 A kérdező kommentje:

Hát, az orvosi meg amérnöki nálam nagyon nem játszanak. :D

Második válaszoló, mit éresz az alatt, hogy középszerű?

2014. jún. 16. 22:54
 4/5 anonim ***** válasza:
A közgázos diplomák is elég elismertek amennyire én hallottam. Az orvosi az főleg, ott rengeteg külföldi van :D
2014. jún. 17. 17:35
 5/5 anonim ***** válasza:

Szerintem ezt a 2 szakot mindegy hogy hol csinálod meg.

Debrecenbe az orvos képzésen kívül semmi sem elismert szerintem (a mérnöki különösen gáz nagybátyám ott tanít mikor unokatesóm mérnöknek akart menni Debrecenbe kiröhögte hogy csak Pest).

Legjobb lenne ha Budapesten csinálnád szerintem, mert mégegyszer írom h Debrecenben az orvosin kivul más elismert kar/szak nincs. Az ELTE pl az meg csak jobban hangzik. A BTK meg valahogy kulonosen mostoha ebben a varosban. Egyébként szép környezetben, szép városban tanulhatsz itt szóval gondolom ez is szempont.

Ez csak az én szemelyes velemenyem, lehet tevedek. Es debreceniként írom.

2014. jún. 25. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!