Hol lehet közgazdász tanárnak tanulni?
Figyelt kérdés
A felvi.hu-n és google-n nem találtam, hogy 2010-ben indulna ilyen képzés... Köszi a segítséget.2010. jan. 2. 21:08
1/4 anonim válasza:
3 év alapképzés alkalmazott közgazdaságtan szakon (azt hiszem ez a neve) és után 2 év mester tanárin. Előbb az alapra koncenetrálj, lehet, hogy idő közben meg fogod gondolni magad.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi. De hol???
Csak levelező jöhet szóba, nem mindegy a földrajzi távolság.
2010. jan. 2. 21:52
3/4 anonim válasza:
Nem értem.:)
Most a mestert kérdezed vagy az alapszakot?
Nem tudom hol laksz, így nem tudom milyen földrajzi távolságok között kell.
4/4 anonim válasza:
Nos, először elvégzel egy 3 és fél éves közgazdász Bsc (alap)képzést (ez lehet akármilyen, ami közgazdász diplomát ad, tehát akár turizmus- vendéglátás, akár kereskedelem és marketing, vagy akármelyik). Majd ezután jelentkezel tanár- közgazdásztanár Msc (mester) képzésre. Ez van pl. a BGF-en.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!