Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Titeket zavar, ha egy regény...

Titeket zavar, ha egy regény álommal kezdődik?

Figyelt kérdés

Pár éve írtam egy fantasy-t, álommal kezdődik. Nemrég azt olvastam, nagyon elcsépelt dolog, ha a szereplő két oldal után felébred álmából, és ez azóta is böki a csőröm. Nem szívesen törölném az álmot belőle, mert a szereplőm vágyait, beállítottságát egész jól tükrözi, ráadásul később sokszor eszébe jut még.

Titeket zavar az ilyesmi? Töröljem ki inkább a későbbi visszautalásokkal együtt? Tegyük fel, nem szórakozásból írtam, hanem komolyabb szándékkal, ezért érdekelne a véleményetek, olyanoké, akik szeretnek olvasni.

Előre is köszönöm.

2014. jún. 12. 23:44
 1/4 anonim ***** válasza:
Engem zavarna, és nem is jó ötlet. Ha álmodik akkor álmodjon később de egy könyv ne kezdődjön álommal. Az elején az olvasó még csak a karakterekkel, helyszínekkel ismerkedik..
2014. jún. 12. 23:49
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem viszont kifejezetten tetszene. Foleg, ha izgalmas az alom. Mondjuk en szeretem az olyan jellegu konyveket, ahol kezdetben nem egyertelmu a valosag es az alom/halucinacio/kepzelet kozti hatar vagy ha kesobb derul ki valamirol, hogy nem tortent meg.Ha a muved igy alkot egyseget, akkor meg plane nem erdemes torolni.
2014. jún. 12. 23:57
 3/4 A kérdező kommentje:

Második: Köszönöm a biztató szavakat! :)

Első: Írtam, hogy az álom jól tükrözi a karakter személyiségét, és ez különben sem egy tízoldalas dolog, csak egy rövidke vágyálom. De oké, megértelek, neked is köszönöm a választ.

2014. jún. 13. 00:12
 4/4 anonim ***** válasza:
Engem igen. De ettől még nem dobnám el a könyvet.
2014. jún. 13. 08:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!