Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Nem tudok tanulni annyira...

Nem tudok tanulni annyira ideges vagyok. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Úgy vélem eléggé elrontottam az emelt töri szóbelim.Nem lesz annyi szerintem amennyit szerettem volna. Ez lett volna az egyik felvételi targyam. Most tanulnék középre de ahogy a géphez ülök elkezd mardosni a kudarc,reménytelenség,önvád,tehetetlenség érzése. Nem tudok koncentralni ideges vagyok. Mit tehetnék?
2014. jún. 12. 17:03
 1/1 anonim ***** válasza:
Gondolj bele, hogy most tehetsz meg mindent, nem később. Majd büszke leszel a többi eredményedre, azok is sokat számítanak. Van, hogy az ember rossznak érez valamit, aztán kiderül, hogy jobb, mint remélte, de amíg nem tudsz eredményt, ne emészd magad feleslegesen.
2014. jún. 12. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!