Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Honnét tudjam hogy alkalmasok...

Honnét tudjam hogy alkalmasok lennék matematika bsc-re?

Figyelt kérdés

nagyon régen ültem iskolapadban.

A matek középfokó érettségim 5-ös lett de ez nem nem nagy szám.

Jövőre teszek egy emeltet

iq tesztesken mindegy melyiket töltöm(vannak csak logikaiakra épülő) az átlag feletti eredményeket érek el.

Iskolában a logikai teszteken annak ellenére hogy nem én voltam a legjobb és legszorgalmasabb tanuló a jók előtt végeztem.

A hátrányom a szorgalom vagyis annak hiánya:( ezt biztos tudom. Ezen javíthatok.

De honnét tudjam hogy van-e matematikai "vénám"?

2014. jún. 11. 20:11
 1/3 anonim ***** válasza:
74%

SzVSz a BSc-hez elvégzéséhez inkább szorgalom kell, mint véna. Ahhoz kell mindkettő, hogy komoly kutató matematikus legyél.

A matematikai vénát amúgy versenyfeladatok megoldásával tudod tesztelni. Például ha meg tudod oldani a KöMaL A jelű feladatait, akkor igen komoly matematikai vénád van, de ha tudsz megoldani a B vagy C jelűekből az se semmi.

(Megjegyzés: a Zrínyi és a Kenguru nem matematika versenyek.)

2014. jún. 11. 20:21
 2/3 anonim ***** válasza:
Illetve ha tudsz megoldani a B jelűekből, és szinte az összeset meg tudod oldani a C jelűekből. Ez kicsit pontosabb.
2014. jún. 11. 20:22
 3/3 anonim ***** válasza:
Test for puding is in eating. Meg kell próbálni, az elmondottak alapján simán lehetségesnek tartom. De nem akarsz inkább mérnöknek menni? (Hogy pl. legyen munkád meg ilyenek...)
2014. jún. 12. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!