Hogy vezessek Matek füzetet úgy hogy átlátható legyen? (gimi)
Te tájékozódj benne és lásd át az a lényeg. Részeredményeket nem nyomorgatjuk bele az előző számolások közé, fentről lefelé haladunk.. kb ennyi. Sosem értettem némelyik csajt, hogy sík hülye a matekhoz de az összes energiáját abba öli, hogy szép legyen a füzet. Nem baj, hogy kukkot nem ért belőle, legalább legyen szép :DD
Én úgy vagyok vele, hogy a tudás nem a füzetben van, én átlátom a munkámat, másnak meg nem kell.
Szerintem egy matek füzet átláthatósága több mindentől függ.
- (számodra is) olvashatatlan írás és még lassú is vagy és ezért sok minden le marad
- a tanár nem következetesen adja le az anyagot
- stb.
Sok minden más is lehet, ezért látatlanba fölösleges tanácsot adni.
tanácsot talán valami műszaki végzettségű ismerősöd tudna adni, aki szerint is a matek egy szükséges rossz és nem pedig egy szükségtelen fölösleg.
amúgy, a részeredményeket szerintem nyugodtan be írhatod a sorok közé kis betűvel, legalább otthon tanulás közben nem kell azokat újra számolgatni és azon agyalgatni hogy is jött ki a végeredmény.
Több színű írás(?) fölösleges hülyeség!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!