Szóbeli érettségi? Több kérdés lent
Ha kihúznak előttem egy tétel azt már nem teszik vissza,ugye?
Történelemből ha nem tudom a tételem elmutogatni az atlaszban csak beszélni róla,az pontlevonás?
Szóbeli előtt néhány nappal felkészülési jó tanácsot tudnátok adni? pl ha nem tudok a tételek közül néhányat idő hiány miatt elég ha átolvasom?
Ha leblokkolnék a vizsgáztatók előtt vagy rossz tételt húzok hogy húzzam ki magam belőle viszonylag jól?
pls még sosem szóbeliztem és félek hogy elrontom
egy idő után visszateszik, de ez nagyon ritka..
az atlasz az konkrétan egy legális puska, ne legyél olyan buta, hogy direkt nem használod.. sződd bele a mondandódba, hogy pl. IV. Béla itt meg itt mért csapásokat a tatárra és ahogy az atlaszban is láthatjuk, a visszavonuló sereg erre meg erre távozott (béna példa, de remélem átjön a lényeg:D)
szóbeli előtt: ha végképp nincs már időd rendesen megtanulni az összeset, csak azokat olvasd át amikről alapból tudsz mondani egy-két gondolatot. Amikről semmi nem jut eszedben azokat mindenképp tanuld meg! Aludj sokat, igyál rengeteg vizet, és fekete teát.
Nem fogsz leblokkolni, annyi időd van felkészülni, hogy megszokod a légkört. A vizsgaelnökön kívül mindenkit ismersz, és a tanárok is tudják, hogy ez egy extrastresszes időszak, ahol tudnak, segíteni fognak. Ha elakadsz, olyan rávezetnek, segítő kérdéseket tesznek fel, amikért ugye nem jár pontlevonás. A lényeg, hogy próbálj megnyugodni, nem lesz semmi baj.
#1 Köszönöm a válaszod :)
#2 töriből 23 tételünk van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!