Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Szóbeli érettségi? Több...

Szóbeli érettségi? Több kérdés lent

Figyelt kérdés

Ha kihúznak előttem egy tétel azt már nem teszik vissza,ugye?

Történelemből ha nem tudom a tételem elmutogatni az atlaszban csak beszélni róla,az pontlevonás?

Szóbeli előtt néhány nappal felkészülési jó tanácsot tudnátok adni? pl ha nem tudok a tételek közül néhányat idő hiány miatt elég ha átolvasom?

Ha leblokkolnék a vizsgáztatók előtt vagy rossz tételt húzok hogy húzzam ki magam belőle viszonylag jól?

pls még sosem szóbeliztem és félek hogy elrontom

2014. jún. 11. 18:52
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

egy idő után visszateszik, de ez nagyon ritka..

az atlasz az konkrétan egy legális puska, ne legyél olyan buta, hogy direkt nem használod.. sződd bele a mondandódba, hogy pl. IV. Béla itt meg itt mért csapásokat a tatárra és ahogy az atlaszban is láthatjuk, a visszavonuló sereg erre meg erre távozott (béna példa, de remélem átjön a lényeg:D)

szóbeli előtt: ha végképp nincs már időd rendesen megtanulni az összeset, csak azokat olvasd át amikről alapból tudsz mondani egy-két gondolatot. Amikről semmi nem jut eszedben azokat mindenképp tanuld meg! Aludj sokat, igyál rengeteg vizet, és fekete teát.

Nem fogsz leblokkolni, annyi időd van felkészülni, hogy megszokod a légkört. A vizsgaelnökön kívül mindenkit ismersz, és a tanárok is tudják, hogy ez egy extrastresszes időszak, ahol tudnak, segíteni fognak. Ha elakadsz, olyan rávezetnek, segítő kérdéseket tesznek fel, amikért ugye nem jár pontlevonás. A lényeg, hogy próbálj megnyugodni, nem lesz semmi baj.

2014. jún. 11. 21:28
 2/3 anonim ***** válasza:

Hány tételetek van töriből?

(

2014. jún. 12. 10:32
 3/3 A kérdező kommentje:

#1 Köszönöm a válaszod :)

#2 töriből 23 tételünk van

2014. jún. 12. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!