Milyen átlagra adja meg a tanár a kettest?
Figyelt kérdés
Matekból 1,75-1,9 között állok. Azt mondta nekünk hogy 2 egésztől adja meg a kettest, előző félévben voltak hármasaim négyeseim is az egyesek mellett. Második félévben sokat hiányoztam, lelki gondjaim voltak stb.
Az osztályozó értekezleten a tanárok eggyüttesen döntenek ezekről?
amondjuk fizikából 1,8-ra megkaptam a kettest szó nélkül, de más tanítja.
2014. jún. 11. 00:19
1/4 anonim válasza:
Olyanra, amilyenre ő akarja. Ha azt mondta, 2.0-tól adja meg, akkor annyitól.
2/4 anonim válasza:
Nálunk mindig 2.0-ra adták csak meg a kettest, de minden tanár. Sajnos, ezt ők döntik el.
3/4 anonim válasza:
Ő megmondta, milyen átlagra adja meg.
Mi azt se tudjuk, ki ő.
Ezek után miért tőlünk kérdezed, amit ő már megmondott, és az ő döntése?
Szeretnéd azt hallani, hogy igen, 1,75-tól megadja a kettest, hogy megnyugodjál? Parancsolj: szerintem megadja, nem lesz semmi baj.
4/4 anonim válasza:
Akkor valószínűleg megadja, ha félévkor nem kettes voltál, hanem legalább hármas átlaggal rendelkeztél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!