Ha ma állok neki az éretségira tanulni (16. -a), akkor van még rá esélyem?
Nem ismerem a képességeidet, de nem lehetetlen. Az más kérdés, hogy nem jeles szinten, de ennyi idő alatt, intenzív tanulással át lehet menni.
Kidolgozott, előkészített anyagra szükség van.
simán.én is most állok neki, de azt azért tegyük hozzá h 60-70 %ban már megtanultam a tételeket írásbelire(biosz, magyar, töri, angol) de holnap fogok igazán belehúzni, mivel eddig az alkalmasságira készülés kötött le leginkább..
szóval te is fogj neki, hajrá:):D
Gratulálok, tiéd ebben az évben az 5000. ugyanilyen kérdés ugyanennyi háttérinformációval!
Mit szeretnél hallani?
Biztassunk, hogy persze, menni fog, vagy nyugtassunk meg, hogy már fölösleges, úgyis megbuktál, vagy nyugtassunk meg, hogy a stranddal jársz a legjobban, mert minden hülyét átpasszíroznak, és nem kell tanulni semmit? Azt fogom írni, amit hallani szeretnél...
Ha ez megnyugtat én még a tételeket dolgozom ki, már nincs sok hátra. Bár én érzek magamban képességet, hogy megtudjam tanulni a szóbeliig őket. Nekem 24-től kezdődik a szóbeli.
Az meg sokat segít ha az ember saját maga dolgozza ki a tételeket, mert amikor a tanulásra kerül sor könnyebben fog menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!