Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék ilyentájt tanulni?

Hogyan tudnék ilyentájt tanulni?

Figyelt kérdés
Magolnom kellene történelmet és irodalmat, de nem vagyok jó benne. Hogyan lehet könnyedén tanulni és éber aggyal maradni? Kávéval nem tompulok ugye?

2014. jún. 9. 23:03
 1/4 anonim ***** válasza:

Próbáld értelmezni,elképzelni az eseményeket. Úgy könnyebben megmarad szerintem.

Gondolom êrettségizel,mikor lesz?

2014. jún. 9. 23:10
 2/4 A kérdező kommentje:
Egy hét múlva lesz és igen, érettségizni fogok.
2014. jún. 9. 23:14
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem éjszaka nem a legjobb tanulni. Mert akkor másnap is fáradt leszel. Én mentem úgy vizsgára,h egész éjszaka tanultam,2órát aludtam és mentem vizsgázni.:D jó rossz volt.:D

Én úgy szoktam,h elosztom,h hány tétel van és minden napra beosztom,h mennyit kell megtanulni. Szal korán kelek,és szüneteket is beiktatok közbe mikor kikapcsolom az agyam.:D

Am töri érettségin anno 1tételt nem tudtam és persze,h azt húztam ki.:D de volt mellé a témához segítség,vmi szöveg,meg a térkép. Így 0tudással,azok segítségével kaptam egy 4est. Szal nyugi,nem lesz olyan vészes.:) sok sikert.

2014. jún. 9. 23:29
 4/4 A kérdező kommentje:
Én is nappal tanulnék ha nem dolgoznék akkor :) :D
2014. jún. 10. 00:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!