Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogyan válasszak iskolát, ha...

Hogyan válasszak iskolát, ha azt sem tudom mi szeretnék lenni?

Figyelt kérdés
9.-es osztályos tanuló vagyok. Szakközépiskolában. És szeretnék sulit váltani. Mivel nem tetszik az iskola. A szakirány. Hogyan válasszak másik iskolát, ha azt sem tudom mi szeretnék lenni. Csak annyit, hogy szeretnék megtanulni angolul. Nagyon profin. Más nem. És nagyon el szeretnék menni az iskolából.

2014. jún. 10. 21:15
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem ha szakma szempontjából fogalmad sincs mit szeretnél, akkor menj át gimnáziumba, akkor még van 3 éved, hogy kitaláld mit szeretnél kezdeni magaddal. Ha nagyon jól akarsz angolul tudni, akkor keress olyan sulit, ahol a magyaron kívül minden tárgyat angolul oktatnak. (azt nem tudom, hogy hol van ilyen, de biztos van)
2014. jún. 10. 21:51
 2/3 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2014. jún. 11. 15:46
 3/3 anonim ***** válasza:
A gimi a legjobb, ha nem tudod, mit akarsz. :)
2014. júl. 17. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!