Hogyan válasszak iskolát?
Figyelt kérdés
Békés megyében élek egy kisvárosban, 8.-os vagyok és el kellene döntenem hová megyek tovább tanulni.Egyenlőre azt sem tudom eldönteni mi legyek,mindenképpen nagyobb városban szeretnék tanulni de az anyukám nem szeretne el engedni kollégiumba az iskolák amiket eddig mutattam neki egyik sem tetszett.Az átlagom 4,5 később pedig lehetőleg Londonba szeretnék főiskolára menni,tudna valaki nekem ajánlani Békés megyében vagy ahhoz közeli nagyobb városban erős gimnáziumot? Köszönöm. L/132012. nov. 6. 20:35
1/1 LiNorina válasza:
Konkrét iskolát nem tudok mondani. Én most lettem 9-es, és én sem tudom mi akarok lenni. E miatt nem szükséges aggódni, van időd eldönteni. :)Ha egy középiskola gimnázium, akkor elég valószínű, hogy erős. A neten egy csomó iskolát találhatsz, nézd meg a weboldalukat, onnan biztos információkat kaphatsz. Ha Londonba szeretnél fősulira menni, akkor mindenképp jó tanulónak kell lenned, és azt tudni kell, hogy a gimi nehezebb lesz az általánosnál. Ha Londonban gondolkodsz, akkor mindenképp a nulladik angolt, esetleg emelt angolt ajánlanám. A legtöbb suliban indítanak ilyen osztályokat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!