Megéri halasztani egy évet?
Figyelt kérdés
Nagy eséllyel felvesznek az orvosira, de mivel lehetőségem lenne kimenni Londonba, Izraelbe, Franciaországba, azon gondolkoztam, hogy jó lenne világot látni egyetem előtt. Sokan mondják, hogy megéri, mert ilyenkor formálódik a szemléletem stb., de az orvosi így is 6 év.. Szerintetek?2014. jún. 8. 14:29
1/4 anonim válasza:
szerintem próbáld meg, ha most nem tennéd meg akkor legközelebb mikor lenne rá lehetőséged???
2/4 anonim válasza:
Erre mondják azt, hogy tanulni sohasem késő :) 1 év pedig nem olyan sok idő. Ha tényleg megteheted, hogy világot láss, akkor menj, lehet, hogy később nem lesz rá lehetőséged (és nem csak ezért, mert sok tanulnivalód van).
3/4 anonim válasza:
Ha ezt az iskola TVSZ-e megengedi
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, de még jöhetnek vélemények! :)
2014. jún. 9. 14:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!