Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Milyen szakra érdemes mennem,...

Milyen szakra érdemes mennem, ha pár év múlva külföldre szeretnék költözni?

Figyelt kérdés
Most vagyok 11.-es, és lassan el kellene döntenem,hogy hová megyek továbbtanulni. Azt tervezem, hogy az egyetem vagy fősuli után külföldön próbálnék meg elhelyezkedni, de nem tudom, hogy ha itthon elvégzek egy szakot, akkor azt külföldön mennyire fogadják el. Arra is gondoltam, hogy elmennék anglisztika vagy valamilyen keleti kultúra szakra, hogy valamelyik nyelvet jól beszéljem, de azzal mit tudnék kezdeni kint? Szerintetek mit lenne érdemes tanulni?

2014. jún. 5. 17:45
 1/3 Nutritio válasza:
Mernok, nemetorszagban hianyszakma lesz 5-10 even belul
2014. jún. 5. 18:14
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Anglisztikával külföldön nem sokra mész, főleg nem angol nyelvterületen. A jogi dolgokkal sincs sok esélyed, az eltérő törvények miatt.

Általában egészségügyi és mérnöki vagy építőipari dolgokkal könnyű gyorsan, egész jól fizető állást találni.

2014. jún. 6. 03:05
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Igen, azt gondoltam, hogy a joggal nem sokra mennék.
2014. jún. 6. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!