Emelt szintű biológia szóbelihez tudtok jó mintafeladatokat/mintatételeket ajánlani?
Tudom, hogy milyen feladattípusok vannak és hogyan működik maga a vizsga. Elmagyarázták, hogy hogyan néz ki egy tétel és mit kell vele csinálni. A baj az, hogy eddig még konkrétan eggyel sem találkoztam.
Tanultam rengeteget, de azért nem ártana kicsit felmérni hogy általában milyen típusú kérdések vannak. Például bele kell-e mennem nagyon a hámszövetek felépítésbeli, működési, elhelyezkedési típusaiba, vagy elég egyszerűen az általános tulajdonságok ismertetése? Kell-e tudnom a kromoszómamutációk típusait jellemezni, vagy az is elég, ha tudom, hogy egyáltalán van ilyen? És még ehhez hasonlók..
Brrr.. kedden lesz az éles vizsga, úgy várom már! :) Vége a sok aggódásnak a biosz miatt. És akkor már csak magyar, töri, kémia és német..
Szóval nagyon megköszönöm, ha valaki tud használható mintafeladatokat küldeni, mert ezzel legalább kicsit rutinosabbnak érezném magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!