Biológia emelt szóbelin volt, hogy egyáltalán nem tudtatok valamit?
Figyelt kérdés
Esetleg az egyik tétel részt, vagy csak a kérdésekre válaszolni? Mit mondtatok? Erre volt valamilyen reakciójuk?2014. jún. 4. 13:41
1/3 anonim válasza:
Tőlem kérdezték, hogy mit csinálok, ha egy területet védetté akarok tenni...... fogalmam nem volt, csak hülyeségek jutottak az eszembe, és viccesen bemondtam, hogy kikötözöm magamat. Nevettek, és mentünk tovább. :)
Full pontos lett a szóbelim. (-:
2/3 anonim válasza:
Nekem volt egy olyan kérdés, hogy egy esőerdő vagy egy mérsékelt övi lombhullató erdő talaja gazdagabb tápanyagban és miért? Mondtam, hogy a mérsékelt erdőé, az tuti, de őszintén szólva, nem tudom, hogy miért. Próbáltak rávezetni, már nem emlékszem, hogy sikerült-e vagy sem. Így utólag belegondolva pedig nem túl bonyolult kérdés:D
Max pontot kaptam így is.
3/3 A kérdező kommentje:
Hát köszi szépen:)
A kikötözős jó nagyon:D
2014. jún. 4. 14:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!