Milyenek lettek az írásbeli érettségik?
Figyelt kérdés
2014. jún. 3. 14:25
1/11 anonim válasza:
Nekem emelt angolom volt most, az sajnos csak 65%-os lett. :/
2/11 anonim válasza:
Bemasolom ide is.
Az infot es az angolt mar megcsinaltam elorehozva.
Info kozep 80%
Angol kozep 87%
Matek kozep 94%
Magyar kozep 86%
Tori emelt 67%
Utolso kettot fel birom meg huzni szobelivel.
3/11 anonim válasza:
magyar 67/100 67%
töri 68/90 75%
infó 108/120 90%
matek(emelt) 108/115 93%
angol 110/117 94%
Ne haragudjatok, de minek megy el emeltezni aki 80%ot se bír elérni?
4/11 anonim válasza:
Ne haragudj, de minek szólsz bele? Ennyire nem bírod tolerálni a másik döntését? A közép az nálam úgy egy az egyben 88%-os lett, szóbelivel együtt. Remélem nem haragszol, ha ezek után megpróbáltam.
5/11 anonim válasza:
Mert pl. van olyan iskola, ahol kötelező egy emelt és ebből érzi jobbnak magát? Egy emelten nem könnyű írni 80% felettit. Te örülj neki, hogy az emelt matekod ilyen jó lett, mert tényleg szép, de egy 60% feletti emelt is ugyanúgy.
6/11 anonim válasza:
Emelt matekod 90 feletti, de annyi eszed nincs, hogy rajojj, hogy pl. duplazasnal egy emelt 65 feletti eredmeny tobb pontot er, mint kozepszinten mondjuk 90%.
7/11 anonim válasza:
értem én, de ha 80%ot se bír elérni akkor egyetemen mi lesz vele?
8/11 anonim válasza:
És veled mi lesz, ha mindenbe beledugod az orrod?
9/11 anonim válasza:
Nem tudhatod, hogy kinek mennyi munkaja van az erettsegikben. Hidd el, nagy szorgalommal, es kitartassal barmilyen szak elvegezheto. Emiatt ne aggodj. En viszont aggodom erted, hogy egyszer pofara fogsz esni a nagykepuskodessel. Mellesleg a Te eredmenyed sem tulzottan kivalo, ahhoz kepest, hogy nalunk a matek faktosok mind 95-100%-ot produkaltak emelten, es megcsak nem is elit gimirol van szo. Minden csak nezopont kerdese. ;)
10/11 anonim válasza:
és ha elvégzni akkor mi van? ha nem tudja 100% osan amit tanult akkor biztos sok helyre fogják felvenni
amúgy egy szóval nem mondtam, hogy jó lett az enyém, de mégiscsak többet értek hozzá, ha 93 at írtam és nem 65-öt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!