Kinek milyen lett a töri emelt érettségije?
Ahogy látom te inkább az 1905 utáni időkhöz viszonyítottál. :D Én a feudális berendezkedéssel hasonlítottam össze, hogy mi változott a kiegyezés után, milyen hatással volt a társadalomra és a politikára, milyen új elemek jöttek be. Én Tiszáékról nem beszéltem túl sokat, inkább a következményeket elemeztem.
De jó látni, hogy egy tételt végül is több szempontból lehet értelmezni. :))
#20 amúgy ez tényleg így van, a volt tanárom is mondta h azok, akik okosak töriből nem vállalják be az emelt szintet, mert tudják h közép szinten megcsináljak a 80-85%ot, a butábbaknak meg kell a pont, és ezért emelteznek.
Én Bethlent húztam tegnap, leginkább ugye a politikájáról kellett beszélni, de beszéltem az előtte meg utána lévő életéről is. Amit kérdeztek arra mind tudtam válaszolni, úgyh remélem h max pont közelében lesz.
Nem feltétlenul a jobb tanulóknak lesz jobb az érettségijuk. Ezeket én most hallom először, amit így leírtatok. :D
Kellett a pont nekem is, ahhoz képest nem is rossz a 66%-os írásbeli eredményem.
Volt, aki teljes erőbedobással végigtanulta töriből a 4 évet, járt előkészítőkre meg ilyenek, full jó tanuló volt és annyira nem fekudt neki a feladatsor, hogy 51% lett neki. Na most ennyi.
Nekem a töri volt az a tantárgy, amiről úgy gondoltam, hogy na az lesz az utolsó tantárgy, amiből emeltezek.
"#20 amúgy ez tényleg így van, a volt tanárom is mondta h azok, akik okosak töriből nem vállalják be az emelt szintet, mert tudják h közép szinten megcsináljak a 80-85%ot, a butábbaknak meg kell a pont, és ezért emelteznek. "
Ennél nagyobb analfabétaságot még nem hallottam.
Tehát aki 470 pontokat összeszed az butább mint az aki 300at? Mi a franc?
Én középen 82%-os törit irtam, most emelten pedig várhatóan 80% körül lesz.
Hogy a francba lenne valaki okosabb aki 80%-os közepet ir annál aki 80% emeltet? Teljesen ellentmondásosan baromságot mondtál most.
A 71 pontos vagyok.
Max. lett a szóbelim, így 87% lett. Jó ezen is túl lenni! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!