Kinek hány pontos lett a kémia, biológia írásbeli érettségije?
Biosz 84%, szóbelim egy hét múlva lesz. SOTE-ÁOK az első, Szeged 2., Debrecen 3.
Kémiát ősszel csináltam, az 75% lett. És neked? :)
67% mindkettő, szóbelik jövőhéten..
SE-FOK, SZTE-FOK, DE-FOK
Gratulálok Nektek! Nagyon szép eredmények!
Nekem a kémia 91%, a biológia 85%. Remélem szóbelivel nem húzom le nagyon...
Első vagyok
91, 85? Wow, gratulálok!!! Nem semmi, remélem nem sokan vagytok ilyen eredményekkel, mert muszáj bejutnom!! :D
Én meg a második vagyok.
Menj a fenébe! :D
Nem tudod annyira lehúzni, hogy ne juss be.
Irigyellek :D
Előző vagyok:
Még annyit, csak hogy megnyugodj: le sem írom tavaly hány százalék lett a kémia írásbelim (1es lett), de a szóbelim tavaly is 100%. Kísérleteket tanuld meg, nem lesz gond :)
A szóbeli könnyebb!
Azért ne essetek kétségbe, mindegyikőtök nagyon szép érettségit írt! Nem azért tettem fel a kérdést, hogy menőzzek az eredményemmel, vagy hogy mások rosszul érezzék magukat miatta. A ponthatár nem attól függ, hogy pár embernek jól sikerült az érettségi, jó napja volt és a kedvenc témáit kapta. Szóval ettől nem kell félni.
Kémiából a mozaik 10, 11-12-ből készültem. Bioszból pedig a mozaik 10, 11, 12, illetve az 1-2. Persze a neten is utánaolvasgattam dolgoknak, de ezek a könyvek elég jól lefedik az anyagot. Kémiából a számolást Villányi; Ötösöm lesz kémiából című könyvből gyakoroltam.
bioszom 88%, kémiám 84%
SE-GYTK-ra szeretnék menni :)
Grat mindenkinek ügyesek vagytok ;) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!