Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ti mit csináltok a szóbelik...

Ti mit csináltok a szóbelik lemenetele után?

Figyelt kérdés

Nekem 5-én és 7-én lesz a szóbelim, utána pedig végre pihenhetek és bármit csinálhatok idegesség nélkül :D

Legfeljebb izgulok az eredmény miatt, idegesítenének a hülyeségek, amiket elrontottam és amikkel pontot veszítettem, és reménykednék egy jó eredményben és egy méltó lezárásban a bankettel.

2014. jún. 3. 02:35
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nekem 5-én lesz az első, 27-én az utolsó. Terveim szerint utána alszom egy nagyot, és ahogy megkapom a bizonyítványt, elhúzok július 23-ig jó messzire, és csak pihenek. Ha 24-én kiderül, hogy felvettek, akkor azzal foglalkozom, ha nem, akkor pihenek tovább.
2014. jún. 3. 03:40
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
A szóbelik után, felteszek, minden egyes szükséges a dokumentumot az e-felvire, aztán ha minden fent lesz, nekiállok végre sportolni :)
2014. jún. 3. 04:06
 3/12 anonim ***** válasza:
Megtanulok vezetni, bulizok az osztálytársaimmal (illetve ex-osztálytársaimmal...) és ha felvesznek, akkor azt intézem és megyek gólyatáborba. :)
2014. jún. 3. 09:09
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Aznap este buli. :D aztán meg minden jó. Nyaralás, alvás, végre olvashatok nem kötelező olvasmányokat. Megnézem az egy éve halasztgatott filmeket és elmegyek fogorvoshoz meg a szemészetre. Tudom, ez utóbbiak nem a legszívderítőbb programok, de végre erre is kell időt szakítani :D
2014. jún. 3. 10:34
 5/12 anonim ***** válasza:
Bulizok, koncertre megyek, piálok.
2014. jún. 3. 12:22
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Alszom!!! Nagyon-nagyon-nagyon sokat! Rendet rakok végre a szobámban, elolvasom azokat a könyveket amik hónapok óta az éjjeliszekrényemen árválkodnak. És elégetem a törikönyveim........
2014. jún. 3. 13:59
 7/12 anonim ***** válasza:
Visszamegyek a munkahelyemre dolgozni.
2014. jún. 3. 14:20
 8/12 anonim ***** válasza:
Banketten bulizunk, elmegyek dolgozni, rendet rakok a szobámba, elkezdek sportolni...és felgyújtom a töri és matek könyveimet :D
2014. jún. 3. 17:58
 9/12 anonim ***** válasza:
Kreatív dolgokat :D Kiolvasom a könyveim, amiket kiszemeltem magamnak, az egyik angol nyelvű könyvet lefordítom barátnőmnek, rajzolgatok, fotózgatok, keresek valami munkát.
2014. jún. 3. 20:22
 10/12 anonim ***** válasza:
Keresek valami munkát és elkezdem megtanulni a deriválást integrálást... :D
2014. jún. 3. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!