Hogy éljem túl ezt a pár napot?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Csütörtökön államvizsgázok, 3 nap van hátra, de már kezdek síkideg lenni. A tételeknek nem látom a végét, kezdek meg is kavarodni bennük. A suli mellett melózok is, bár a héten nem dolgozom, de még a hétvégén még volt feladat. Gyakorlati része is van a vizsgának, attól is rettenetesen parázok. Ti hogy éltétek túl ezt az időszakot? :) Vannak tippjeitek a készülésre, alvásra vagy csak úgy ilyenkorra? Minden szívesen fogadok. :) Előre is köszi.
2014. jún. 2. 21:24
1/2 anonim válasza:
A vizsga előtti éjszakára alvási tipp nem kell, ott én se bírtam aludni, pedig előtte teljesen nyugodt voltam, de akkora én is bekattantam, te meg akkor főleg be fogsz.
2/2 anonim válasza:
Én is holnap megyek... nem tudok sajnos gyakorlati tanácsot adni, próbáld meg leszarni az egészet, mert különben megkattansz a nyomástól és le fogsz blokkolni a bizottság előtt. Valamit majd csak tudsz, ez ÁV-n elég szokott lenni a kettesre (persze, ha a kettes a cél). Én Xanaxot szedek éjszaka, de nem sokat segít már ez sem :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!