Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogy éljem túl ezt a pár napot?

Hogy éljem túl ezt a pár napot?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Csütörtökön államvizsgázok, 3 nap van hátra, de már kezdek síkideg lenni. A tételeknek nem látom a végét, kezdek meg is kavarodni bennük. A suli mellett melózok is, bár a héten nem dolgozom, de még a hétvégén még volt feladat. Gyakorlati része is van a vizsgának, attól is rettenetesen parázok. Ti hogy éltétek túl ezt az időszakot? :) Vannak tippjeitek a készülésre, alvásra vagy csak úgy ilyenkorra? Minden szívesen fogadok. :) Előre is köszi.

2014. jún. 2. 21:24
 1/2 anonim ***** válasza:
A vizsga előtti éjszakára alvási tipp nem kell, ott én se bírtam aludni, pedig előtte teljesen nyugodt voltam, de akkora én is bekattantam, te meg akkor főleg be fogsz.
2014. jún. 2. 22:15
 2/2 anonim ***** válasza:
Én is holnap megyek... nem tudok sajnos gyakorlati tanácsot adni, próbáld meg leszarni az egészet, mert különben megkattansz a nyomástól és le fogsz blokkolni a bizottság előtt. Valamit majd csak tudsz, ez ÁV-n elég szokott lenni a kettesre (persze, ha a kettes a cél). Én Xanaxot szedek éjszaka, de nem sokat segít már ez sem :(
2014. jún. 4. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!