Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy éljem túl a Valentin-napot? Ciki.
Kiránduláson berúgtam és szerelmet vallottam az egyik lánynak aki persze elutasított,nem meglepő módon.De mivel az osztálytársam ezért minden nap találkozunk és tiszta ciki lesz hogy Valentin-napon mindenki ott puszilkodik,meg viszi a szívecskéket,ő meg azt hiszi bele vagyok zúgva és szenvedek..
Szerintetek mit tegyek ilyen helyzetben? Legyek beteg?
Tudom messze van,de előre kell tervezni:D
17/F
Utasítsd el a nyugati agymosó média újabb álünnepét! A szerelem égisze alatt a fogyasztói társadalom bégető birkáinak sátántént suttogják a fülükbe; "fogyassz!" Mondj nemet a kapitalista világuralomra törő pénzéhes dögöknek.
A PÉNZ AZ ÖRDÖG WC PAPÍRJA!
off: Jól beszél Möster! :D
A valentin nap meg tényleg semmiben nem különbözik a többi naptól. Érdemes méltósággal tűrni az ilyen szituációkat, azaz viselkedj természetesen, mintha mi sem történt volna. Ha "beteg" leszel, az csak menekülés a probléma elől, érdemes hozzászokni az ilyen helyzetekhez, és vállalni a felelősséget a tetteidért. De ha megpróbálod "tisztázni" magad, lehet, hogy úgy könnyebb. Főleg a részegségre könnyen rá lehet fogni. De az is lehet, hogy addigra tökre elfelejti.
azt se tudom mikor van valentin nap kb ennyire fontos
ne vigyél neki semmit ilyen egyszerű egyszer csak leesik neki h nem akarsz tőle semmit
Részegen nekem is szerelmet vallott már az egyik osztálytársam:D Másnap a suliban picit kínos volt,amire rásegített a másnaposság is, de nevettünk egy jót rajta és kész. Semmi ciki nincs benne:D Amúgy 17 évesen lehetne annyi eszed akkor, hogy elmondd neki, hogy csak a pia szólt belőled, na mindegy.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!