Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy éljem túl a Valentin-napo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy éljem túl a Valentin-napot? Ciki.

Figyelt kérdés

Kiránduláson berúgtam és szerelmet vallottam az egyik lánynak aki persze elutasított,nem meglepő módon.De mivel az osztálytársam ezért minden nap találkozunk és tiszta ciki lesz hogy Valentin-napon mindenki ott puszilkodik,meg viszi a szívecskéket,ő meg azt hiszi bele vagyok zúgva és szenvedek..

Szerintetek mit tegyek ilyen helyzetben? Legyek beteg?

Tudom messze van,de előre kell tervezni:D

17/F

2013. okt. 31. 16:23
 1/10 anonim ***** válasza:
62%
Mindszentek lesz most első számú tanítványom, a csalentin nap pedig egy kapitalista mocsok, a hét cümpögrős úristókát dááá MEEE!
2013. okt. 31. 16:25
 2/10 A kérdező kommentje:
Az,de ettől még létezik,és a legtöbben komolyan veszik.
2013. okt. 31. 16:26
 3/10 anonim ***** válasza:
88%
Akkor addig még dugd meg.
2013. okt. 31. 16:27
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Utasítsd el a nyugati agymosó média újabb álünnepét! A szerelem égisze alatt a fogyasztói társadalom bégető birkáinak sátántént suttogják a fülükbe; "fogyassz!" Mondj nemet a kapitalista világuralomra törő pénzéhes dögöknek.

A PÉNZ AZ ÖRDÖG WC PAPÍRJA!

2013. okt. 31. 16:32
 5/10 anonim ***** válasza:

off: Jól beszél Möster! :D

A valentin nap meg tényleg semmiben nem különbözik a többi naptól. Érdemes méltósággal tűrni az ilyen szituációkat, azaz viselkedj természetesen, mintha mi sem történt volna. Ha "beteg" leszel, az csak menekülés a probléma elől, érdemes hozzászokni az ilyen helyzetekhez, és vállalni a felelősséget a tetteidért. De ha megpróbálod "tisztázni" magad, lehet, hogy úgy könnyebb. Főleg a részegségre könnyen rá lehet fogni. De az is lehet, hogy addigra tökre elfelejti.

2013. okt. 31. 16:37
 6/10 anonim ***** válasza:

azt se tudom mikor van valentin nap kb ennyire fontos

ne vigyél neki semmit ilyen egyszerű egyszer csak leesik neki h nem akarsz tőle semmit

2013. okt. 31. 16:40
 7/10 anonim ***** válasza:
Ugyan minek ennyire előre tervezni? Simán lehet, hogy addigra lesz barátnőd és eszedbe se fog jutni az osztálytársad.. :D Akkor meg no para.
2013. okt. 31. 17:13
 8/10 anonim ***** válasza:

Részegen nekem is szerelmet vallott már az egyik osztálytársam:D Másnap a suliban picit kínos volt,amire rásegített a másnaposság is, de nevettünk egy jót rajta és kész. Semmi ciki nincs benne:D Amúgy 17 évesen lehetne annyi eszed akkor, hogy elmondd neki, hogy csak a pia szólt belőled, na mindegy.

16/L

2013. okt. 31. 17:44
 9/10 anonim ***** válasza:
Így van, lehetne annyi eszed, jól megmondta a kis takonypóc!
2013. okt. 31. 17:50
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem tudom mit kell ezen aggódni. Megmondod hogy beba@tál és nem tudtad mit beszélsz. És nem vagy belé szerelmes, és maradjatok barátok, mert semmit nem érzel! ENNYI
2013. okt. 31. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!