Most akkor megbukok matekból avagy nem? (lent)
Figyelt kérdés
A történet úgy hangzik, hogy februárban iskolát váltottam, mert félévkor meg is buktam, messze is volt és nem is szerettem.(Amúgy 10.-es vagyok.) Matekból sose álltam bukásra, 2-es 3-as között ingadoztam már 2éve. A probléma az hogy itt a másik suliban minden tanár tök jó, kijavítottam amiből buktam csak épp a matekot lerontottam..tudom,tudom nem csak a tanár a hibás,mert én is többet tanulhattam volna, de egyfolytában meg vagyok hazudtolva. Pl kaptam egy hármast definíciókra még anno, de rá egy hétre a tanár 2est írt be, mert hogy ő biztos nem adott 3ast(az egész csoport mondta hogy 3ast kaptam), jól van, beletörődtem a rosszabbik jegybe. Április végén jöttek a "bukásértesítők"(azért írtam idézőjelbe mert napló fénymásolatot kaptunk), amiben az állt hogy van két 2esem meg 2 egyesem, a baj csak az hogy én se dolgozatot nem írtam meg egyetlen egyszer feleltem, amire hihetetlen módon pont nem tanultam... Rá egy hétre megkérdeztem hogy milyen jegyeim vannak, nagy nehezen elmondta, de úgy hogy van 3db kettesem meg egy 1esem, hát mondom az tök király, de mégis hogy(?). Elvoltam vele, hogy nem kell javítanom mert még úgyis írunk egy dogát, azt meg értem. Rá egy hétre (vagy nem tudom mennyire, mert pont akkor voltak ezek a szünetféleségek) oda mentek megkérdezni hogy akkor ez most pontosan hogy is van mert itt ez áll nála meg az, akkorra letagadta hogy ő ilyen jegyeket mondott, mert megnéztem és tényleg azok álltak a papíron amiket én kaptam, ez volt a 2. eset, hogy bolondnak állít be. Elkezdtem úgy tanulni hogy véletlenül se tudjon belém kötni meg hátha ad pár plusz pontot (5+ egy 5ös, 5- egy 1es) ilyenkor már persze hogy nem adott pontokat.:D Elkezdtük barátnőmmel rágni a fülét, hogy hagy javítsunk, azt mondta nem most kell tanulni(ez volt május, hát még nem a közepe fele), javítani esélyt sem adott. Majd múlthét keddre megígérte a dolgozatot,hogy készüljön mindenki mert akkor írjuk, persze hétfőn íratta meg a rövidített órán (20perc volt egy óra) az utolsó 8percbe. Teljesen összezavarodtam de egy 2est úgy érzem csak leírtam. Nos így lenne 4db 2esem (2db nem tudom mire van, egy a +-ra egy meg majd ugye ez a dolgozat) meg 2db karóm, emellett azt mondta hogy a kompetenciát is leosztályozza, de múlthéten még az érettségiket se javította ki... Gondolom ha a kompetenciát kijavítotja, az még min. Egy 2es vagy nem tudom, de lehet jobbis az meg már 5kettes és 2 egyes, azzal még mindig megbuktathat???? Ja bocsánat azt lehagytam,hogy múlthét csütörtökön felajánlotta(mivel addig áskálódtam meg szurkálódtam a javításért) hogy holnap írhatunk a fél éves anyagból dolgozatot, ami nem is lenne akkora baj, ha nem kaptam volna péntek délutánra arcüreggyulladást meg torok és miegyéb, amit hiába említek meg neki le se fogja szarni...én meg hiába vettem be egy zsák gyógyszert még mindig olyan beteg vagyok mint a kutya, ja és mielőtt nem ezzel voltam beteg azelőtt múlthét szombattól csütörtökig kötőhártyás lett felváltva a szemem, szóval az egészségi és lelkiállapotom gatya a tanuláshoz :D Valaki bíztasson valami jóval és bocsánat hogy ilyen hosszú lett meg értelmetlen, de szeretném,hogy átlássátok a helyzetem :(2014. jún. 2. 11:07
1/2 anonim válasza:
Hát figyelj.
1.kompetenciát TILOS leosztáloznia.
2.Vagy számoltasd el miből kaptad a jegyeket(mutassa meg a dogákat) akár a szüleid is ott lehetnek.
3.ha úgy érzed jogtalanul irogatja a rosszabb jegyeket igazgató/ofő mert ehhez megint nincs joga. Az osztály a tanúd.
4.Miért nem ad javítási lehetőséget?? Szüleidnek beszélj erről az egészről mindenképp.
Majd ird. :)
2/2 anonim válasza:
Nálunk is leosztályozták a kompetenciát....Ha tilos, ha nem csinálják..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!